AcasăMONDENIlinca Vandici a fugit de la petrecerea data dupa finala “Dansez pentru...

Ilinca Vandici a fugit de la petrecerea data dupa finala “Dansez pentru tine”: “Nu vreti sa stiti prin ce am trecut”

Ilinca Vandici a castigat vineri finala “Dansez pentru tine”. Dupa ce a luptat timp de sase saptamani alaturi de Razvan Marton, vedeta nici nu a vrut sa mai stea la petrecerea data dupa concurs.

Fosta prezentatoare de la Acasa TV nu a mai avut rabdare si a vrut doar sa mearga acasa sa se odihneasca. “Sunt foarte fericita pentru ca am ajuns in finala si am castigat, am muncit din greu pentru asta, insa nu vreti sa stiti prin ce am trecut”, a declarat Ilinca Vandici pentru cancan.ro. Nu se stie daca o astepta cineva nerabdator acasa, insa ea a intrat zambitoare in blocul in care locuieste spunand ca este foarte bucuroasa pentru ce a obtinut.

“Nici acum nu reusesc sa ma adun, in halul asta sunt de obosita. Am plecat mai repede de la petrecere pentru ca doream sa ajung acasa si sa ma odihnesc, eu nici nu beau, asa ca am stat mai “retrasa”. Oricum, sunt foarte bucuroasa pentru ce am obtinut”, a adaugat castigatoarea ultimei editii a emisiunii “Dansez pentru tine” de la Protv pentru sursa citata.

author avatar
Andra Nesu