AcasăMONDENIlie Nastase si Brigitte Sfat se casatoresc anul acesta!

Ilie Nastase si Brigitte Sfat se casatoresc anul acesta!

Fostul tenismen Ilie Nastase si Brigitte Sfat au decis:  se casatoresc anul acesta.

Dezvaluirea a fost facuta chiar de iubita fostului sportiv. Brigitte Sfat a povestit ca nunta va avea loc anul acesta, dar va fi una intima, ferita de ochii presei.

„Probabil ca se va intampla lucrul asta, dar speram sa nu stie nimeni. Asa am hotarat. Purtam verighetele de un an de zile, dar speram sa fie un eveniment intim, un eveniment pentru noi. Asa cum trebuie sa fie la casa omului. O sa fie anul acesta ceva. Este normal sa oficializezi relatia pe care o ai. Daca mi-as fi dorit sa ma casatoresc cu el nu mai stateam doar trei ani impreuna. Exista iubire, respect si intelegere intre noi”, a povestit Brigitte Sfat la „Povestiri Adevarate” de la Acasa TV.

Brigitte sustine ca il iubeste pe fostul tenismen, ca vrea sa fie alaturi de el tot restul vietii. In plus,  ei doi se potrivesc de minune si nu pot sta departe unul de celalalt pea mult timp.

„Ma indragostesc la cateva luni de Ilie, dar acum, spre deosebire de la inceput, a intervenit obisnuita, nici nu pot sa dorm in pat fara el. Mi-a spus si el se odihneste foarte bine cu mine. Ne potrivim foarte mult chiar si atunci cand dormim. Daca stam o zi unul fara celalalt, energia noastra parca se scurge”, a continuat iubita lui Nastase.

 

author avatar
Andra Nesu