AcasăMONDENIlie Nastase si Brigitte Sfat s-au casatorit la Timisoara. Nadia Comaneci si...

Ilie Nastase si Brigitte Sfat s-au casatorit la Timisoara. Nadia Comaneci si Ion Tiriac, invitati speciali! (FOTO)

Ziua cea mare a venit, iar Ilie Nastase si logodnica lui, Brigitte Sfat, au semnat actele in fata ofiterului starii civile devenind, oficial, sot si sotie. La ceremonia oficiata luni dupa-amiaza, la Primaria Timisoara, au asistat, printre altii, cei doi mari fosti sportivi, buni prieteni cu mirele.

Dupa trei ani de cand sunt impreuna, Ilie Nastase si Brigitte Sfat si-au oficializat relatia intr-o zi superba de vara. Cuplul si-a dorit ca intreaga ceremonie sa fie cat mai discreta si ferita de ochii presei. Au avut alaturi la eveniment mai multi apropiati, printre ei si fostii campioni Nadia Comaneci si Ion Tiriac. Cuplul a spus „da”, luni, putin dupa ora 17, la capatul unei ceremonii oficiate de primarul timisorean Nicolae Robu.

In timp ce Ilie Nastase a ales un costum elegant, bleumarin, si o cravata in aceeasi nuanta, cu buline albe, sotia lui a optat pentru o rochie ivoire. Singura pata de culoare a reprezentat-o galbenul buchetelului de floarea soarelui pe care l-a ales timisoareanca Brigitte Sfat. Atat Nastase, cat si actuala lui sotie au mai fost casatoriti.

Sursa foto: tion.ro/ Opinia Timisoarei