AcasăMONDENIlie Nastase si Brigitte Sfat au depus actele. Se casatoresc la Timisoara!

Ilie Nastase si Brigitte Sfat au depus actele. Se casatoresc la Timisoara!

Fostul mare tenisman Ilie Nastase si iubita lui, Brigitte Sfat, vor deveni in curand sot si sotie! Cei doi au depus deja actele la Directia de Evidenta a Persoanelor din orasul natal al viitoarei mirese!

Se iubesc foarte mult si vor sa ramana impreuna tot restul vietii! La doar cateva zile dupa ce logodnica lui Nastase marturisea ca ea si fostul sportiv se vor casatori in acest an, s-a aflat ca cei doi planuiesc sa-si oficializeze relatia in curand, la Timisoara! Deocamdata nu se stie exact data cand Ilie Nastase (66 de ani) si Brigitte Sfat (36 de ani) vor spune „DA” in fata ofiterului Starii Civile, insa un prim pas in acest sens a fost facut: viitorii soti au depus actele necesare, la Directia de Evidenta a Persoanelor Timisoara. „Ei au depus actele in 24 mai. Noi avem obligatia sa facem publicatia casatoriei. Daca este facuta publicatia, inseamna ca in 10 zile se pot casatori, dar am inteles ca n-au fixat data. Trebuie doar sa nu fie mai devreme de 10 zile si sa nu expire certificatele medicale. Oricum, daca expira certificatele, aduc altele”, a precizat Vasile Tarciatu, seful Directiei de Evidenta a Persoanelor Timisoara, pentru opiniatimisoarei.ro.

(foto: opiniatimisoarei.ro)

Ilie Nastase si Brigitte Sfat formeaza un cuplu de aproximativ trei ani. Fostul tenisman a cerut-o de sotie de doua ori pe Brigitte. I-a adresat „marea intrebare” la Saint Tropez, cat si la Londra. O data fara un inel, iar a doua oara “ca la carte”, Nastase oferindu-i viitoarei sotii o bijuterie deosebita. Pentru celebrul tenismen este a patra casatorie. Ilie Nastase a mai fost insurat in trei randuri, cu Dominique Grazia, Alexandra King si Amalia Teodorescu.

Citeste si:

Ilie Nastase si Brigitte Sfat se casatoresc anul acesta!

Ilie Nastase a luat o decizie importanta la Londra! Ar fi a patra oara!