AcasăMONDENHâtz, Johnule! Te-a prins poliţia drogat la volan? Dorian Popa, sub influența...

Hâtz, Johnule! Te-a prins poliţia drogat la volan? Dorian Popa, sub influența canabisului. Influencerul conducea în chiloţi

Dorian Popa ar fi fost prins la volan sub influența canabisului. Artistul de 35 de ani ar fi condus îmbrăcat în lenjerie intimă.

Influencerul a fost testat în Domneşti și însoțit ulterior la spital pentru recoltare de probe biologice.

I-au deschis dosar penal

Polițiștii i-au suspendat permisul vedetei și i-au deschis un dosar penal.

„La data de 27 octombrie a.c., ora 21:15 , polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov- Serviciul Rutier, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit în trafic, în localitatea Domnești, un autovehicul, condus de un bărbat, iar în urma testării cu aparatul din dotare au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Întrucât aceasta nu reprezintă o probă în cadrul dosarului penal, conducătorul auto a fost condus la unitate medicală din București, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cauză, conducătorului auto i-a fost reținut permisul de conducere fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce, conform Legii.

Polițiștii Serviciului Rutier Ilfov au deschis un dosar penal, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive„, conform IPJ Ilfov.

A evitat subiectul în Social Media

Până în moementul de faţă, Drian Popa n-a avut nicio reacţie pe canalele sale din Social Media referitoare la această problemă.

Fanii au aflat rapid de informația că artistul ar fi fost depistat sub influența substanțelor interzise și au început să apară comentarii, oamenii fiind dorinici ca Dorian să clarifice situaţia.

„Ce ai făcut, Bobiță, te-au prins drogat la volan, cu Lamborghiniul aseară? Așteptăm vlog să aflăm detalii”, au spus fanii pe YouTube.

author avatar
Andrei Ștefan