AcasăMONDENGwyneth Paltrow si Chris Martin, solistul Coldplay, divorteaza!

Gwyneth Paltrow si Chris Martin, solistul Coldplay, divorteaza!

O noua despartire rasunatoare la Hollywood: Gwyneth Paltrow si Chris Martin divorteaza, spre dezamagirea celor care i-au vazut drept unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul de peste Ocean. Cei doi au dorit sa fie chiar ei cei care fac acest anunt, pentru a evita orice speculatie pe aceasta tema.

La 41 de ani, actrita din „Shakespeare in Love” e gata sa ia viata in piept singura, odata ce se desparte de tatal copiilor ei. Paltrow si solistul cunoscutei trupe „Coldplay”, Chris Martin (37 de ani), au fost impreuna, la bine si la greu, timp de zece ani si au avut o relatie foarte discreta. Recent, insa, au facut un anunt din care toata lumea a inteles ca drumurile lor se vor separa, in ciuda incercarilor celor doua vedete de a nu se ajunge la acest pas.

Mesajul adresat fanilor si cunoscutilor, semnat de cei doi soti, a fost postat pe site-ul actritei. „Va anuntam cu mare tristete ca am decis sa ne despartim. (…) Cu toate acestea, suntem si vom ramane o familie si in anumite aspecte suntem mai apropiati decat am fost vreodata”, mentioneaza Gwyneth si Chris. Totodata, cei doi au tinut sa roage sa le fie respectata intimitatea in aceasta perioada dificila, in special de dragul micutilor lor, pe care vor sa ii protejeze cat mai mult.

Cei doi copii ai cuplului – fetita Apple, in varsta de 10 ani, si baietelul, Moses, de opt ani, vor ramane, cel mai probabil, in grija cunoscutei actrite, despre care se stie ca isi iubeste prichindeii mai mult ca orice pe lume.

author avatar
Cristina Stefan
311 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri