AcasăMONDENGrasu XXL, atitudine de bad-boy cu paza lângă el: "Ești prea prost,...

Grasu XXL, atitudine de bad-boy cu paza lângă el: „Ești prea prost, du-te acasă!”. Acum e cercetat de Poliție

Grasu XXL a stropit cu apă şi a înjurat pe un tânăr care i-a reproşat că promovează jocurile de noroc, la Festivalul Nostalgia din Parcul Izvor. Acum oamenii legii fac cercetări în acest caz, cântărețul fiind acuzat că l-a amenințat pe tânărul respectiv.

Totul s-a întâmplat la festivalul Nostalgia, din Parcul Izvor.

Secția 17 Poliție s-a autosesizat

Doamne, proști sunt pe lumea asta. Jesus, ești prea prost, du-te acasă. Nu mai mânca droguri, du-te acasă ca să nu îți iei și bătaie pe aici, prostule care ești”, a reacționat Grasu XXL, care l-a înjurat repetat pe tânăr.

Apoi, au intervenit agenţii care asiguraz paza la eveniment

În data de 29 iunie a.c., în urma apariției unor imagini video, pe rețelele de socializare, în care un artist ar fi amenințat un bărbat, în timpul unui concert, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 17 Poliție au demarat cercetări, din oficiu, cu privire la săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5″, a spus Poliţia într-un comunicat.

author avatar
Andrei Ștefan
860 afisari

10 COMENTARII

    • @Prof. Saileanu Andreea
      pai tocmai asta e,nu i-a facut nimic…aia nu e amenintare….dinozaurii astia pe cale de disparitie de securisti nu fac la fel,,,”stim totul despre tine” „ai grija sa nu te calce o masina neagra” …”scrie in dosar”….”te avem in vedere” si multe altele….
      Grasu XXL are un temperament coleric,,,,,Nu e Prima Data…dar acum chiar nu i-a facut nimic astuia….
      Cat despre BUG Mafia…..astia nu canta pe la nunti botezuri si alte sindrofii cu bacnote lipite pe frunte in admiratia celor din sistemul national de aparare ordine publica si siguranta nationala
      Vor Ramane In Istorie.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger