Cauta

Ginerele Lucian Bute, imbracat de Alexandru Ciucu. Costumul a fost prezentat de designer la Monte Carlo

Pedant, Lucian Bute a ales sa poarte in ziua nuntii un elegant costum cu redingota, creatie a cunoscutului designer Alexandru Ciucu.

Elena si Lucian asteapta cu emotii nunta
Mirele va avea o tinuta eleganta
Costumul lui Bute a fost prezentat la Monte Carlo

Sambata, la ceremonia religioasa si la nunta, pugilistul va imbraca un costum din colectia realizata de designerul desemnat furnizor al Casei Regale a Romaniei. „Am stabilit impreuna modelul pornind de la dorintele lui. Varianta finala cuprinde o redingota neagra cu rever din brocart, pantalon negru si doua camasi albe. In timpul zilei, la gat va purta lavaliere, iar seara, papion. Ma bucur mult ca a acceptat sa ii fac si vesta dupa ce i-am precizat ca nu trebuie neaparat sa o poarte pe sub redingota, ci sa o imbrace de la momentul dansului incolo. In felul acesta va fi in continuare elegant, dar mai liber in miscari”, a explicat Alexandru Ciucu. Costumul realizat pentru Lucian Bute face parte din cea mai recenta colectie a lui Alexandru Ciucu, prezentata in premiera la Bucuresti si apoi la Hotel de Paris, din Monte Carlo, in fata a peste 100 de invitati de seama, printre acestia numarandu-se si Alteta Sa Regala Principele Nicolae de Romania.

Designerul nu va putea participa la nunta lui Lucian Bute, intrucat se afla intr-o deplasare in strainatate. „Din pacate, sunt plecat din tara pana saptamana viitoare. Le urez mirilor casa de piatra si multe impliniri”, a transmis Ciucu. Lucian Bute se va cununa religios cu Elena Aprozeanu sambata, la Galati, acolo unde va organiza si petrecerea. Mirii se pregatesc sa intampine aproximativ 400 de invitati. Cununia civila a avut loc la Busteni, sambata trecuta.

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version