AcasăMONDENGigi Becali, mesaj către credincioşi: ce ar trebui să păţească femeile care...

Gigi Becali, mesaj către credincioşi: ce ar trebui să păţească femeile care au amant

gigi becali

Patronul de la FCSB a surprins din nou, după ce a afirmat, printr-un citat din Sfântul Apostol Pavel, că femeile trebuie iertate dacă au un amant.

Becali a precizat că, în cazul în care o astfel de greșeală nu se va mai repeta, femeia te va îndruma să o ierți.

Femeia ar trebui iertată

Gigi Becali a explicat că, dacă această greșeală nu se mai repetă, femeia ar trebui iertată și ar merita să primească o nouă șansă.

„Băi, zice Sfântul Apostol Pavel: nu o lași decât de desfrânare! Ai voie să o lași, atât… Și zice așa, că și din desfrânare dacă este te îndrumă să o ierți!

Bine, numai să o ierți dar nu să meargă ea în continuare cu ăla. O ierți dacă ea a greșit. Am greșit, nu mai fac! Și te îndrumă să o ierți”, a spus Gigi Becali, la Trinitas TV.

Şi-a aruncat parfumurile

Omul de afaceri a mai dezvăluit că și-a aruncat toate parfumurile fiindcă a realizat că nu poate să fie „afemeiat” de așa ceva.

M-am dus acasă și m-am gândit așa: ma afemeiază pe mine parfumul? Le-am luat și le-am aruncat pe toate la coș. Nu mai am nimic, nici un parfum. Păi dacă mă afemeiază pe mine…

Mi-a dat Dumnezeu dar, că după ce le-am aruncat, nu mai tânjesc după ele. Eu m-am abținut de la ceva ce nu mai voiam. Eu acum dacă miroase cineva pe la palat și-l simt, întreb cine e și-l trimit acasă să se schimbe: ‘hai pleacă, ieși afară îi zic’. Sau o femeie care miroase a parfum prea tare…

Ea, femeia, prin parfum te atrage că are afrodisiace. Mie îmi vine să vomit dacă miros. Eu nu suport parfumul, ăsta e dar de la Dumnezeu„, a spus Gigi Becali.

author avatar
Andrei Ștefan
811 afisari

11 COMENTARII

  1. Analfabetul batut in cap ce sa zica si el, zice ce stie. Ciobanul prost nu vrea parfum ca „… prin parfum te atrage că are afrodisiace.”.

  2. Ia sa vezi ca daca o fimeie trece pe langa Jiji putzind a branza de oaie si a transpiratie, se schimba foaia, nu mai e cu afronditiziace…

  3. TURBAREA NU ARE LIMITE……………Oierul MILIARDAR nu stie nici alfabetul limbii romane. O FI AUZIT OARE DE MARIA MAGDALENA ………cea mai sfanta si dreapta femeie….????

  4. „femeia te va îndruma să o ierți.”
    -l-a indrumat pe andrei stefan autoru
    ma-sa cu vecinu……

  5. Hai inainte cu non-valorile… nu e becali in masura sa spuna ce sa pateasca nimeni. nu stie taranul ca exista un Dumnezeu sus? El va hotari, tu du-te la stana si stai acolo, fa-ti un bine si nu mai vorbi in presa…

  6. MAI, JIJI, MAI…DAR CU TANIA SAU DANIELA, CUM FU? TE DADEAI CU PARFUM PENTRU ELE SAU PENTRU STIMA DE SINE?
    CE IMAGINE ISI CULTIVA! IMBATRANESTE NASOL. A FOST LA SF. ANDREI IN 30 NOIEMBRIE. A TRECUT PRINTRE OAMENI SI EI, SARACII INGHETATI SI VRAJITI DE CE LE TOT SPUNE BECALI PE LA TELEVIZOR, IL SALUTAU CA NISTE ROMANI UNITI PRIN SFANTA LITURGHIE. ERA CU NASUL PE SUS SI SASTISIT DE PARCA ERA IOHANNIS. DACA MUMA LUI NU A REUSIT SA IL INVETE SA SALUTE SAU SA RASPUNDA LA SALUTUL OAMENILOR, DESPRE CE POATE VORBI ACEST OM? SE MARESTE PE SINE INTR-ATAT CA TRECE DE DUMNEZEU! NU E NIMENI UN EXEMPLU CELORLALTI CAT TIMP SE LAUDA PE SINE…DUMNEZEU CERNE SI VIATA SI FAPTELE SI ELE RAMAN DUPA NOI, NU NOI LE LASAM INSCRISE CATRE DUMNEZEU. SUNT OAMENI CARE DIN PUTINUL LOR DARUIESC PERMANENT SI ALTORA SI NU IES LA T.V. CINE ISI IA LAUDA DE LA OAMENI, ISI PIERDE PLATA DE LA DUMNEZEU. STEFAN CEL MARE NU S-A LAUDAT CE SI CAT A CONSTRUIT…A LASAT CATE O PISANIE LA ZIDIRE SI ATAT. A LASAT CA NOI SA DESCOPERIM MARETIA SA! SI PRECIS SE SI PARFUMA SI SABIA DIN TEACA O SCOTEA CAND TREBUIA!

    • Satanistii khazaro-nazisti l-su pus sa fure cladirea cu fosta ambasada a Argentinei pe tigoinerul albanez beheheeekakali

      • Nazistokhazarii sunt satanistii Belzebutkissinkur din bancile mafiote si ar trebui toti decapitati impreuna cu slugile

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger