AcasăMONDENGigi Becali, despre legăturile lui cu Anamaria Prodan: A spus că eu...

Gigi Becali, despre legăturile lui cu Anamaria Prodan: A spus că eu mă uitam la ea, că spuneam «Ce frumoasă e, ce fizic are»”

gigi-becali-anamaria-prodanGigi Becali, despre legăturile lui cu Anamaria Prodan: A spus că eu mă uitam la ea, că spuneam «Ce frumoasă e, ce fizic are»"

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit despre perioada în care Laurențiu Reghecampf era antrenor la FCSB, iar Anamaria Prodan impresaria cei mai mulți dintre jucători. Rememorarea acelei perioade a venit în contextul scandalui dintre impresară şi antrenor.

Omul de afaceri susține că Prodanca nu a avut niciun rol în numirea lui Reghecampf la FCSB, în 2012, și că ea s-a implicat doar când antrenorul și-a negociat plecarea de la club. În plus, Gigi Becali a vorbit și despre cum era relația cu impresara, înainte de a se certa.

Prodanca, singura femeie care intra la Palat

Investitorul de la FCSB a precizat că fosta soţie a lui Reghe era singura femeia care intra la Palat, iar asta s-a întâmplat în vremea în care tehnicianul îi antrena pe roş-albaştri.

Orice antrenor care a venit la FCSB s-a pus singur, prin rezultate. Nu o spun cu răutate, dar ea a avut zero impact la instalarea lui Reghecampf. El reușise la Snagov și Chiajna și de aceea l-am pus.

Anamaria știe fotbal și are o charismă și o simpatie ale ei. Știe să se bage pe sub pielea oamenilor. Dar după aceea strică. Eu o simpatizam. Ce, călca vreodată vreo femeie la mine la palat? Doar ea venea. I-am zis lui Reghe «Bă, spune-i să nu mai vină». Râdeam cu ea, glumeam. Bine, a spus după aia că eu mă uitam la ea, că spuneam «Ce frumoasă e, ce fizic are». Nu mă interesa pe mine… Putea să fie fie Brigitte Bardot.

Am simpatizat-o, nu am iubit-o. Eu iubesc doar femeile care sunt cu Hristos, care sunt călugărițe. Nu iubești orice femeie. Iubesc o femeie cu care mă împărtășesc. Nu o iubeam pe Ana, o simpatizam. Dar ea a stricat tot. De ce? Dacă nu strica, era bine.

Ea nu avut niciun merit în venirea lui Reghe. Îl voiam eu pentru că a demonstrat că merită. Nici MM Stoica nu poate să mă influențeze”, a spus Becali despre Prodanca.

Becali anunţă că nu mai are de gând să ia legătura cu agentul de jucători după scandalul în cazul transferului lui Dennis Man la Parma.

author avatar
Andrei Ștefan
657 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger