AcasăMONDENGigi Becali a făcut "pana prostului" cu un Rolls Royce! Scene incredibile...

Gigi Becali a făcut „pana prostului” cu un Rolls Royce! Scene incredibile pe străzile din Bucureşti (VIDEO)

Gigi Becali a făcut „pana prostului” la volanul unui Rolls Royce, o maşină de aproximativ 400.000 euro. A rămas fără benzină în zona Pipera, pe lângă casa lui.

Un mare noroc a fost că nu era departe de o benzinărie.

A împins maşina, ajutat de angajaţii de la PECO

Patronul FCSB i-a chemat în ajutor pe angajații benzinăriei pentru a împinge mașina până la pompă, dar nu s-a ferit să pună și el umărul.

În imaginile filmate de un martor se poate observa cum, la final, Gigi Becali răsuflă uşurat că a ajuns să alimenteze.

A ajuns cu maşina în şanţ

În urmă cu o lună, Gigi Becali a ajuns cu maşina în şanţ, pe centrura Capitalei. Aflat la volanul bolidului, un Rolls Royce, patronul FCSB a susţinut că s-a angajat într-o depășire în același timp cu șoferul din fața lui, iar pentru a evita impactul a intrat cu mașina în șanț.

Da, eu eram la volan. Am intrat într-o depășire, iar cel pe care l-am depășit s-a băgat și el în depășire, fără să se asigure. Ca să-l evit, am tras de volan și am intrat în șanț.

Când intri într-o depășire și cel pe care-l depășești intră și el în depășire, se numește unghiul mort. Ca să-l evit, am intrat în șanț.

Mașina? Doar roțile (n.r. – sunt avariate). Le-am spus polițiștilor să ia imaginile de pe camerele video. El nici nu a oprit. Nemernic! Să-l vadă pe camere și să-l cheme. Nici nu mă interesează. Eu l-am evitat, am făcut un bine și cu asta basta”, a precizat Becali atunci, pentru gsp.ro.

author avatar
Andrei Ștefan