Cauta

Gidea, fa-ti rating pe mortii tai!

Cand ti s-a suit la cap ca esti buricul pamantului si incurci reperele unor vremuri si viii cu mortii, e limpede ca te numesti Mihai Gidea. Iar asta nu mai are lecuire.

Mihai Gidea

Asadar, „Sinteza zilei”. Cu o prezentare pompoasa, unde ti se atrage atentia ca esti la cel mai premiat post de stiri, Antena 3. Si uite cum, din neantul gramaticii greu de deslusit pentru el, caci pronumele relativ „care” ii joaca mereu feste si atunci tranteste un „ce” ca un scuipat peste dictionarele limbii romane, ei bine, uite cum apare Mihai Gidea.

Desi e mort de sapte luni, Viorel Ristea e inviat de Gidea pentru rating-ul Antenei 3

Dupa o introducere in care sustine ca a trait sub semnul gloriei Nadiei Comaneci, desi pe atunci era un biet spermatozoid speriat de vremea facerii ce urma sa vina, pitiponcul gafelor televizate deschide cu subiectul Mihai Nesu. Un om minunat, cu o vointa pe care putini o au. De acord. Ca apoi, dupa mecanisme nedezvaluite, sa faca legatura cu lumea culturistilor. A dracului logica! Oameni care suporta supliciile dietelor cu anabolizanti. Imi prezinta un nene cu venele franghie si muschii incordati, subliniind ca lui i se pare „ca nu mai arata bine de mult! Arata infricosator… Cel pe care il vedeti in continuare (n.r. Viorel Ristea), arata bine, in opinia mea, dar e foarte posibil ca, daca va face excese, asa cum le-a facut cel dinainte, sa arate si el oribil”.

Si aici are dreptate, dar din motive pe care nu le stie. Viorel Ristea nu mai arata bine acum, fara excesele invocate, fiind mort de sapte luni. Atac cerebral. Toata tara il stie si l-a plans. Numai Gidea nu a aflat, ocupat fiind cu scabroasa impaunare de sine. Gidea, cere scuze familiei, in prima editie, si apoi cara-te! Urma de limax pe care o lasi in presa se va sterge greu, dar se va sterge.

Piti-analist

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version