AcasăMONDENGhita Muresan, marturisiri din viata intima! “Eu si sotia mea nu mergem...

Ghita Muresan, marturisiri din viata intima! “Eu si sotia mea nu mergem certati la culcare!”

“Big Ghita” Muresan a acordat un interviu in care a vorbit despre viata lui personala, dar si despre relatia cu sotia lui, Liliana.

Fostul mare jucator de baschet a povestit ca desi se afla in Statele Unite ale Americii, tot mai bine este acasa, in Romania.

“Locul meu preferat de acasa, de la Cluj, este gradina. Am incercat si in SUA sa fac o gradina cu pomi fructiferi. Am vrut sa ma simt ca in Romania”, a povestit acesta la emisiunnea “Wowbiz”.

In ceea ce priveste relatia cu Liliana, sotia lui, Ghita Muresan a spus ca totul merge foarte bine intre ei si au chiar un ritual – nu merg niciodata suparati la culcare. Nu isi mai doresc copii, ei avand doi baieti, pe George si pe Victor.

„Lilianei i-a fost greu sa se adapteze in SUA. Dar a inceput sa studieze si a inceput sa se obisnuiasca. Niciodata nu ne-am dus in pat certati. Am fost foarte buni prieteni inainte. Am locuit in acelasi complex studentesc, Hasdeu. Eram foarte timid, acum America m-a schimbat. Eram foarte rusinos. Daca iti doreai, acum 25 de ani, iti trebuiau foarte multi clesti”, a mai adaugat Ghita.

Indragitul sportiv a spus ca nu exclude posibilitatea sa se intoarca, la un moment dat, in Romania.

author avatar
Anca Murgoci