AcasăMONDENGheorghe Turda, gest uimitor la o nuntă. Ce cadou de mii de...

Gheorghe Turda, gest uimitor la o nuntă. Ce cadou de mii de dolari le-a oferit mirilor

gheorghe turdaGheorghe Turda, gest uimitor la o nuntă. Ce cadou de mii de dolari le-a oferit mirilor

Cu mult timp în urmă, Gheorghe Turda a făcut un gest incredibil la o nuntă. Interpretul în vârstă de 74 de ani le-a oferit un cadou neașteptat mirilor, care acum are o valoare de 10.000 de dolari.

Evenimentul a avut loc chiar la Los Angeles, iar printre artiștii care au cântat atunci se numără Maria Ciobanu, Corina Chiriac, Constantin Drăghici și Dumitru Farcaș.

Gheorghe Turda le-a oferit mirilor o pictură de 10.000 de dolari

Interpretul de muzică populară era prieten cu părinții mirelui. Pentru a le face o surpriză, le-a oferit cadou un tablou de familie, pictat de Vasile Pop-Negreșteanu.

“Am cântat în 1991 la Los Angeles la cea mai bogată nuntă de români din vremea aceea. (…) Au fost cei mai frumoși și cei mai mari artiști din vremea aceea. (…) Fiecare și-a exprimat partea artistică, dar eu am făcut o figură mirilor.

Eu, fiind foarte bun prieten cu părinții mirelului, aveam anumite fotografii de familie cu ei și având un prieten foarte bun în România, un mare pictor, după o fotografie, pentru miri, le-a, comandat un tablou.”, a povestit Gheorghe Turda la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Cadoul oferit de artist a stârnit invidia colegilor de breaslă

Acesta le-a arătat mirilor tabloul la miezul nopții, atunci când a fost adus tortul. Gestul său a fost aplaudat de toată lumea, ba chiar a stârnit invidia unora dintre colegii de breaslă ai artistului. Unii și-ar fi dorit să facă un astfel de gest pentru tinerii care s-au căsătorit atunci.

“La 12 noaptea, când s-a introdus tortul mirilor, eu am venit cu acest tablou și l-am oferit cadou din partea mea pentru miri. Toată lumea a aplaudat acest gest al lui Gheorghe Turda și am creat un pic de invidie între colegi. De ce nu le-am spus și lor să facă acest gest?”, a mai spus Gheorghe Turda.

author avatar
Andreea Vlad