AcasăMONDENGheorghe Turda este tatal fiului Marioarei Murarescu? Care a fost raspunsul artistului!

Gheorghe Turda este tatal fiului Marioarei Murarescu? Care a fost raspunsul artistului!

Realizatoarea emisiunii “Tezaur folcloric”, Marioara Murarescu, a fost condusa marti pe ultimul drum de sute de fani, colegi si familie.

Cu aceasta ocazie, gurile rele au avut ocazie sa spuna ca fiul prezentatoarei de televiziune seamana izbitor cu cantaretul de muzica populara, Gheorghe Turda, si ca este chiar fiul lui. Acest lucru a fost dezbatut in emisiunea “La Maruta”, unde Gheorghe Turda a intervenit in direct prin telefon si a declarat ca asa ceva este exclus si ca el nu este tatal lui Petre Murarescu.

„Doamne fereste! Imi fac cruce! Exclus! De unde asemenea bazaconii? Eu il stiu pe Petrisor de pe vremea cand se juca cu fetele mele. Copiii nostru au copilarit impreuna! Pe mine nu ma intereseaza aceste barfe. Si tu semeni cu mine, Catalin, nu poti sa spui ca el seamana cu mine”, a explicat artistul de muzica populara la Pro TV.

In platoul emisiunii a fost prezent si preotul Cristian Pomohaci. Se pare ca luni seara, la priveghiul Marioarei Murarescu, cineva l-a intrebat daca este adevarat ca Gheorghe Turda este tatal lui Petre, fiul regretatei vedete de televiziune.

„Nu se poate face o astfel de legatura. Nu sunt de acord sa i se murdareasca si sa i se ponegreasca imaginea doamnei Marioara Murarescu”, a spus si parintele Pomohaci.

Citeste si:

author avatar
Andra Nesu