AcasăMONDENGerard Depardieu e distrus! Dosarul a fost redeschis de procurori. Ce acuzații...

Gerard Depardieu e distrus! Dosarul a fost redeschis de procurori. Ce acuzații i se aduc actorului francez

Gerard Depardieu

Gérard Depardieu este din nou chemat să dea socoteală în fața judecătorilor. Procurorii de la Paris vor să redeschidă o anchetă privind acuzațiile de viol împotriva actorului francez. Aceștia au prezentat deja o cerere unui judecător de instrucție, vineri, 31 iulie.

După ce în iunie 2019, procurorii din Paris au anunțată că au clasat dosarul lui Gérard Depardieu, acuzat de viol, iată că acum procurorii au cerut unui judecător de instrucție să-l ancheteze pentru aceeași faptă, potrivit The New York Post. Procurorii francezi solicită o nouă investigație asupra celebrului actor francez, în vârstă de 71 de ani, după ce presupusa victimă a căutat să redeschidă dosarul în temeiul unei dispoziții legale care permite unei „părți vătămate” să ceară revizuirea cazului lor.

Să reluăm acuzațiile aduse celebrului actor de către o studentă la actorie, în vârstă de 22 de ani, acuzații pentru care, anul trecut, procurorii afirmau că nu există nicio probă. Tânăra l-a acuzat pe Depardieu, într-o plângere depusă la sfârșitul lunii august 2018, că a violat-o. Au fost două agresiuni sexuale, pe 7 și pe 13 august 2018, susține tânăra, petrecute în casa actorului din Paris. Îi era studentă și s-a dus acolo pentru repetiții la un spectacol.

Actorul francez a negat toate acuzațiile

Avocatul lui Gerard Depardieu, Herve Temime, declara că actorul „neagă cu desăvârșire orice viol, orice agresiune, orice infracțiune” și a respins plângerea, considerând-o „nefondată”. La sfârșitul „numeroaselor investigații realizate”, procurorii au spus că probele obținute „nu le permit să caracterizeze fapta denunțată drept infracțiune în toate elementele ei constitutive”.

Pentru a fi relansată investigația cu privire la viol, după clasarea dosarului, femeia-victimă a ales o altă cale. Aceasta a depus plângere în martie ca parte civilă după această clasare în primăvara anului trecut.

Femeile din viaţa lui Depardieu

Gérard Depardieu este unul dintre cei mai prolifici actori de film din istoria filmului, având în spate 170 de filme începând cu 1967. A câştigat de două ori premiul Cesar pentru cel mai bun actor şi de asemenea, a câştigat Globul de Aur pentru cel mai bun actor în Green Card.

În ceea ce priveşte femeile din viaţa lui, acesta s-a căsătorit cu Elisabeth Guignot în 1970, cu care a avut doi copii, pe actorul Guillaume (mort în 2008) şi actriţa Julie. În ianuarie 1992, în timpul despărţirii de Elisabeth, a venit pe lume şi Roxanne, fiica sa cu modelul Karine Silla.

În 1996 a divorţat de Elisabeth şi a început o relaţie de dragoste cu actriţa Carole Bouquet, care i-a fost parteneră din 1997 în 2005. În 2006, pe 14 iulie se naşte fiul său, Jean, conceput împreună cu Hélène Bizot. Până în 2005, Depardiue a trăit cu scriitoarea Clémentine Igou.

author avatar
Andreea Vlad
504 afisari

2 COMENTARII

  1. Asta se intampla cand deranjezi neomarxismul la putere peste tot in UE.Trebuia sa ramai in Rusia cand ai avut ocazia.Acolo erai mai liber decat in gulagul macronist care are tupeul sa se autonumeasca democratie.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger