AcasăMONDEN„Geanina” din Las Fierbinți va deveni mămică. Cum a dat vestea actrița...

„Geanina” din Las Fierbinți va deveni mămică. Cum a dat vestea actrița Anca Dumitra – FOTO

sursa foto: Facebook/Anca Dumitra

Bucurie mare în familia actriței Anca Dumitra, cunoscută fanilor serialului „Las Fierbinți” pentru rolul Geanina. După ce s-a măritat cu alesul inimii sale, actrița a dat de veste, recent, că ea și soțul său vor deveni părinți.

Tânăra actriță va fi mămică pentru prima dată. A ales să facă anunțul despre perioada specială prin care trece prin intermediul unei postări pe o rețea de socializare.

În care îndrăgita actriță în vârstă de 36 de ani apare zâmbind și cu burtica de graviduță vizibilă, semn că sarcina este destul de avansată.

Mesajul transmis de „Geanina” din „Las Fierbinți”

„Într-un tărâm magic, unde visele devin realitate”, este mesajul pe care a ales să-l transmită actrița în mediul online, alături de câteva fotografii în care se poate vedea că este însărcinată.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Anca Dumitra (@ancadumitra)

După cum era de așteptat, mesajele de felicitare nu s-au lăsat prea mult așteptate. Atât fanii, cât și vedetele s-au numărat printre cei care au ținut să îi transmită gânduri bune, după aflarea fericitei vești. „Yeyyyy! Felicităăăări! Sarcină ușoară cu bucurie!”, a scris Roxana Hulpe, potrivit Libertatea. „Yayyyy Lulu! Ne dăm întâlniri prin parcuri. Nu mai avem scuze acum”, a comentat și Ana Maria Georgescu.

Anul trecut, Anca Dumitra s-a căsătorit cu alesul inimii sale, Manfred Spendier, în vârstă de 47 de ani. Și iată că, nu la foarte mult timp după ce și-au unit destinele, cei doi vor deveni părinți.

Se pare că, până până să spună marele „Da”, cei doi au avut parte de câteva peripeții. „A fost cu peripeții până în ultima zi, pe 16 decembrie. Pentru că, atunci când ești cetățean străin și vrei să furi o româncă, sunt anumite acte care trebuie puse la punct foarte bine.

Cu fiecare zi cu care trecea mai trebuia un act, însă până la urmă au fost toate bune. Nu vom uita data asta. De când am depus actele, timp de 14 zile în fiecare zi a trebuit câte un act. Ne-am gândit și la varianta că astea sunt semne, băi, poate nu trebuie”, a povestit Anca în emisiunea lui Cătălin Măruță, potrivit sursei citate.

Până să se căsătorească, anul trecut, Anca Dumitra – actrița care o interpretează pe Geanina, în producția ”Las Fierbinți” – și cetățeanul austriac care i-a „furat” inima au avut o relație discretă, ferită de ochii presei mondene.

author avatar
Andrei Coman