Cauta

Gabriela Cristea, la gatul Andreei Mantea: “Nu te plesnesc, pentru ca te cunosc! Esti o idioata!”

Andreea Mantea a reusit sa o scoata din minti pe Gabriela care a fost la un pas sa o ia la bataie pe colega ei. Hotarata sa ii demonstreze fostei vedete TV ca nu isi va da seama cand i se pregateste o farsa, iubita lui Stan a inceput sa-i faca avansuri lui Cristea.

Prezentatoarea Wowbiz a inceput sa o pipaie pe Gabi si sa o intrebe detalii intime despre relatia pe care o are cu sotul ei, Marcel. Cristea a fost uluita de comportamentul Andreei, iar la un moment dat si-a iesit din minti si i-a spus iubitei lui Stefan Stan ca o ia la palme daca nu inceteaza.

„Fata ai innebunit, ai luat-o razna? Andreea, zici ca nu esti sanatoasa, eu nu inteleg ce ai. Mi se pare ca ai sarit calul, toate lucrurile au o limita. Exagerezi cu apropiatul asta, ai probleme cu Stefan? Parca esti transfigurata. Ai avut o cadere nervoasa azi? Ti s-a nazarit pe mine, ce ai? Ia-o p-asta de aici, eu nu mai vin in emisiune. Am incercat sa fiu civilizata si cu bun simt, dar chiar… Lasa-ma-n pace. Nu iti dau doua peste ochi din respect ca te cunosc de atata timp, esti o idioata”, a rabufnit fosta vedeta TV, cand Andreea a inceput sa-i faca avansuri.

Decisa sa ii demonstreze Gabrielei ca nu ai cum sa-ti dai seama cand ti se pregateste o farsa, Mantea a inceput sa-i faca avansuri vedetei. „Gabriela urma sa intre la ‘Drept la Tinta’, eu m-am dus la machiaj si spunea despre farse ca ‘domne cum sa nu se prinda lumea’. Eu le-am zis colegilor ca trebuie neaparat sa ii facem o farsa ca e prea sigura pe ea” a povestit Andreea, la Wowbiz.

Invitata in platoul emisiunii prezentate de Mantea, joi seara, Cristea a vorbit despre experienta de dupa emisiunea “Drept la tinta”, cand i s-a facut farsa: „Eu o cunosc de mult timp pe Andreea si ma gandeam ca a luat-o razna. Eu admir si femeile si barbatii si intorc capul si dupa femei. Au fost o gramada de femei care mi-au spus ca vai ce am slabit si ce bine arat. M-am si saturat, acum am un stil de viata. Ar trebui sa fiu suparata si pe Madalin pentru ca in farsa el statea asa intr-o parte si la sfarsit am aflat ca si el stia si pusese totul la cale”.

Ultimele stiri

  • Litoralul, îndoliat! Protest la Vama Veche faţă de modul în care se desfăşoară procesul lui Vlad Pascu (VIDEO)
  • Cât plăteşti pentru o ciorbă la Mamaia, în minivacanţa de 1 Mai. Preţurile au luat-o „razna”
  • Tradiţii şi obiceiuri pentru Vinerea Mare înainte de Paştele 2024. Lucruri care sunt total interzise
  • Românii uitaţi de Guvern, de Paştele 2024! Categoria socială care nu primeşte pensia înainte de Sărbători
  • De la Olimpiada de Istorie, la spital, cu stare de rău, grețuri și vărsături. Organizatorii au încercat să mușamalizeze cazul?
  • Turcia suspendă orice fel de relație economică cu Israel
  • Scholz și Macron se întâlnesc înaintea vizitei lui Xi Jinping
  • Incendiu puternic lângă București. Pompierii au intervenit de urgență în Mogoșoaia
  • Țările UE „Big Bang” riscă să-și piardă avantajul competitiv
  • Cap compas Riad. Petrobogăția atrage giganții bancari
  • Exit mobile version