AcasăMONDENFuego a facut-o sa planga pe Daniela Gyorfi. Mesajul emotionant transmis de...

Fuego a facut-o sa planga pe Daniela Gyorfi. Mesajul emotionant transmis de cantaret!

Oricat de mult a incercat sa fie puternica si sa zambeasca de dragul finutului ei, Daniela Gyorfi a trecut si prin momente emotionante la botezul micutului David, in clipa in care Fuego i-a facut o marturisire emotionanta.

Invitat sa cante un program la botezul baietelului, Fuego a luat-o de umar pe Daniela, careia a vrut sa-i spuna cateva cuvinte menite sa-i ridice moralul si sa o intareasca pe artista, pentru a putea trece mai usor peste disparitia celei mai scumpe femei din viata ei.

“Draga mea, am trecut si eu prin ce treci tu acum! In urma cu patru ani, mi-am pierdut tatal si nimeni nu putea sa imi incalzeasca sufletul! Am plans, am fost suparat, insa viata merge inainte si trebuie sa fim tari! Iti spun sa ai putere sa treci peste momentele acestea dificile! E greu, foarte greu, dar eu sunt alaturi de tine si sper ca timpul sa iti vindece ranile sufletesti!”, a fost mesajul lui Fuego pentru cantareata., citat de wowbiz.ro.

Cuprinsa de emotii, Gyorfi i-a multumit, cu ochii in lacrimi, apoi l-a aplaudat pentru prestatia artistica de pe scena si s-a intors la masa!

author avatar
Alina Costache