AcasăMONDENQuesta donna è stupenda! Fotografii absolut senzationale cu topmodelul roman Catrinel Menghia!

Questa donna è stupenda! Fotografii absolut senzationale cu topmodelul roman Catrinel Menghia!

Frumoasa romanca face din nou senzatie intr-un pictorial in care arata fantastic! Catrinel Menghia s-a lasat mangaiata de soare si si-a dezvaluit formele perfecte, invaluite in lenjerie din dantela, in fata obiectivului aparatului foto!

Sedinta foto ce poarta semnatura cunoscutului fotograf  Michel Perez a recreat de minune o atmosfera de poveste, specific siciliana. Superba Menghia a pozat la umbra unui portocal, pe un covor de fructe, iar apoi plimbandu-se cu un cos plini cu savuroasele citrice. Urmatorul cadru, un alt instantaneu desprins parca dintr-o scena de film. Menghia nu s-a sfiit sa urce intr-o camioneta incarcata cu lazi cu fructe si legume si sa se lase pozata intr-o ipostaza in care nu a mai fost surprinsa pana acum.

A cucerit pe toata lumea pozand imbracata doar intr-un sutien dintr-un material fin si intr-o pereche de pantaloni trei sferturi, asezata provocator pe stanci, avand in spate marea. Cu un look ce aminteste de Sophia Loren, sexy Menghia zapaceste privirile barbatilor intr-o ipostaza cu totul speciala. Despre ce e vorba vedeti in cele ce urmeaza!

Sursa foto: Facebook/Michel Perez

author avatar
eNational