AcasăMONDENMoment special în Casa Regală britanică. La 99 de ani, Prințul consort...

Moment special în Casa Regală britanică. La 99 de ani, Prințul consort Philip e în stare de așa ceva! FOTO de colecție

Prilej de mare sărbătoare în Casa Regală britanică. Ducele de Edinburgh împlinește, miercuri, 10 iunie, respectabila vârstă de 99 de ani!

Dată fiind pandemia de COVID-19, mulți au intuit faptul că nu se pune problema ca Prințul consort Philip să aibă alături copiii, nepoții și strănepoții. În schimb, sărbătoritul a primit urări prin videoconferință de la Ducii de Cambridge, William și Catherine.

Palatul Buckingham a transmis că Ducele de Edinburgh își va petrece ziua alături de Regina Elisabeta a II-a, la Windsor.

Pentru a marca aniversarea, pe contul oficial de Twitter al Familiei Regale a fost dată publicității o fotografie cu Prințul Philip și Regina Elisabeta a II-a (94 de ani), despre care s-a aflat că a fost realizată săptămâna trecută, la Windsor. Cei doi stau pe peluza Castelului Windsor, iar Prințul Philip, deși emoționat, înțelege că s-au dus vremurile când făcea tot felul de pozne și ținea capul de afiș al presei mondene.

La 99 de ani, Prințul consort Philip regăsește puterea să zâmbească după o viață care i-a oferit totul, dar și căreia i-a sacrificat la fel de multe.

Recent, britanicii, dar nu numai au avut ocazia să o vadă pe Regină în câteva instantanee realizate după o perioadă însemnată în care suverana s-a retras la Casterul Windsor, alături de soțul său, pe fondul situației cauzate de noul coronavirus. Majestatea Sa a fost fotografiată în timpul unei plimbări călare.

 

sursa foto: facebook.com/TheBritishMonarchy

author avatar
Cristina Stefan
290 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri