AcasăMONDENFiul șefului LVMH s-a căsătorit la Paris

Fiul șefului LVMH s-a căsătorit la Paris

Fotomodelul şi actriţa rusă Natalia Vodianova şi omul de afaceri francez Antoine Arnault și-au spus “da” la Primăria din Paris, după ce planurile lor originale de nuntă au fost amânate de pandemia de coronavirus.

Evenimentul a fost oficializat după ce  Natalia a publicat câteva imagini de la ceremonia care a încununat zece ani de relaţie cu Antoine Arnault. „Oui”, a scris ea sub aceste imagini. Cuplul şi-a anunţat căsătoria la începutul anului 2020, însă criza sanitară a împiedicat organizarea nunţii între Natalia Vodianova, în vârstă de 38 de ani, şi Antoine Arnault, în vârstă de 43 de ani. Antoine este fiul lui Bernard Arnault, directorul celui mai mare conglomerat de modă din lume, LVMH.

Cei doi au împreună doi copii, Maxim şi Roman, care s-au alăturat celor trei copii ai fotomodelului din căsătoria anterioară cu magnatul britanic Justin Portman: Neva, Viktor şi Lucas Alexander. Vodianova a purtat în ziua căsătoriei un compleu alb stil vintage, strâns în talie şi cu detalii amintind de rochiile de mireasă din Rusia, ţara sa natală. Ambasadoare pentru producătorul de produse cosmetice și parfumuri Guerlain, deținut de LVMH, Natalia Vodianova este cunoscută şi pentru acţiunile sale caritabile, fiind preşedinta asociaţiei de binefacere Naked Hear  care sprijină familiile de copii cu nevoi speciale din Rusia.

author avatar
Radu Jacotă Redactor
1.351 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger