AcasăMONDENFiul lui Cristian Țopescu, la prima apariție la TV. Ce dezvăluiri a...

Fiul lui Cristian Țopescu, la prima apariție la TV. Ce dezvăluiri a făcut tânărul în emisiunea Chefi la cuțite

Fiul lui Cristian Țopescu, la prima apatiție la TV. Ce a dezvăluit tânărul în direct

Sebastian Țopescu, fiul regretatului commentator sportiv Cristian Țopescu, a decis să participe la emisiunea Chefi la cuțite, sezonul 10. Tânărul și-a surprins jurații cu dezvăluirile sale.

În ediția 19 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10 de (Antena 1) publicul l-a cunoscut pe Sebastian Țopescu (Basti).

„Nu am vrut să fiu ajutat pentru numele meu”

Fiul lui Cristian Țopescu nu a urmat cariera tatălui său: este fashion editor și stilist și obișnuiește să călătorească în toată lumea, pe la marile evenimente de modă.

Basti spune că a încercat să își facă o carieră departe de renumele tatălui său. „Am vrut să-mi creez o carieră pe meritul meu. De aceea am și lucrat în străinătate, pentru că nu am vrut să fiu ajutat în niciun fel pentru numele meu”.

Încă de mic, Sebastian a fost pasionat de modă și artă și nu s-a ferit să își scoată la iveală latura artistică. De multe ori, s-a confruntat cu prejudecățile celor din jur. Dar Basti a decis să vină la Chefi la cuțite  pentru a-și învinge ceea ce el a numit „teama de penibil” și reticența față de „ochiul public din România.

Ca să îi impresioneze pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, Basti a ales să pregătească o rețetă de carpaccio de ananas cu brânză de capră. Tânărul a explicat faptul că a încercat, prin rețeta aleasă, să se bazeze mai degrabă pe vizual, nu pe mâncare, element comun și cu meseria pe care o are.

Când au ridicat cloșurile, jurații au fost mai mult decât surprinși atunci când au ridicat cloșurile și au privit farfuriile. Încă din primele secunde, aceștia au remarcat aspectul plăcut al farfuriei. Apoi, ușile s-au deschis și în platou și-a făcut apariția Sebastian Țopescu.

Basti a povestit cu ce se ocupă în prezent, ce pasiuni are și de ce a decis să vină la emisiune. „Lucrez la două reviste internaționale de modă, fac recenzii și filme, scurtmetraje cu care am câștigat și premii”, a zis Basti.

 

author avatar
Tudor Borcea
911 afisari

8 COMENTARII

  1. moaca de bulache,ca toti bucatarii de ciorbe,chiftele,snitele
    cea mai jegoasa si inutila pierdere de timp.NU EDUCA PE NIMENI.
    AS DEFIINTA ASEMENEA TROACE DE PIERDERI DE TIMP.
    PS.pacat de baietel.putea sa se afirme in lucruri mai barbatesti
    NU TREBUIA SA VINA,LA CRATITE,TAVI,MUJDEI,CEAPA,GRATAR.
    PS2.AOLEU,SLINOSII SUNT BUCALATII BURTOSI DE CARNE SI SPRITURI

    • DOMNULE GIGI,bucatarul de la apacapa
      pai,mataluta faceai mancaruri romanesti,ca la mama acasa
      nici mie nu-mi plac hojmalii aia,nespalasi,unsurosi sii…urati foc.
      imi pare rau de numele marelui TOPESCU.
      NU TREBUIA TERFELIT DE O ARATRE SINISTRA.CERCELUSI,LANTURI,INELE.

    • Gigi,

      Exista bucatari adevari si am tot respectul!
      Insa, crevetele asta cu margele, nu face parte din acea categorie!
      Nu merita atentia si timpul!

  2. Pai, omul, impins din spate de mamica, a venit sa-si faca reclama, comun cu bucataria avand doar farfuria in care-si feliaza ananasul. Progeniturile, nu mostenesc intotdeauna genele parintilor, decat in visele unor parinti, care vor neaparat sa-i urmeze in meserie…

  3. Feshin si stilist… Dupa care suge ciocalaul si o ia pe din dos. Imbracat ca o sorcova, barbat adevarat. Vai de curul lui de ciochist.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger