AcasăMONDENFiul lui Cristian Țopescu, la prima apariție la TV. Ce dezvăluiri a...

Fiul lui Cristian Țopescu, la prima apariție la TV. Ce dezvăluiri a făcut tânărul în emisiunea Chefi la cuțite

Fiul lui Cristian Țopescu, la prima apatiție la TV. Ce a dezvăluit tânărul în direct

Sebastian Țopescu, fiul regretatului commentator sportiv Cristian Țopescu, a decis să participe la emisiunea Chefi la cuțite, sezonul 10. Tânărul și-a surprins jurații cu dezvăluirile sale.

În ediția 19 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10 de (Antena 1) publicul l-a cunoscut pe Sebastian Țopescu (Basti).

„Nu am vrut să fiu ajutat pentru numele meu”

Fiul lui Cristian Țopescu nu a urmat cariera tatălui său: este fashion editor și stilist și obișnuiește să călătorească în toată lumea, pe la marile evenimente de modă.

Basti spune că a încercat să își facă o carieră departe de renumele tatălui său. „Am vrut să-mi creez o carieră pe meritul meu. De aceea am și lucrat în străinătate, pentru că nu am vrut să fiu ajutat în niciun fel pentru numele meu”.

Încă de mic, Sebastian a fost pasionat de modă și artă și nu s-a ferit să își scoată la iveală latura artistică. De multe ori, s-a confruntat cu prejudecățile celor din jur. Dar Basti a decis să vină la Chefi la cuțite  pentru a-și învinge ceea ce el a numit „teama de penibil” și reticența față de „ochiul public din România.

Ca să îi impresioneze pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, Basti a ales să pregătească o rețetă de carpaccio de ananas cu brânză de capră. Tânărul a explicat faptul că a încercat, prin rețeta aleasă, să se bazeze mai degrabă pe vizual, nu pe mâncare, element comun și cu meseria pe care o are.

Când au ridicat cloșurile, jurații au fost mai mult decât surprinși atunci când au ridicat cloșurile și au privit farfuriile. Încă din primele secunde, aceștia au remarcat aspectul plăcut al farfuriei. Apoi, ușile s-au deschis și în platou și-a făcut apariția Sebastian Țopescu.

Basti a povestit cu ce se ocupă în prezent, ce pasiuni are și de ce a decis să vină la emisiune. „Lucrez la două reviste internaționale de modă, fac recenzii și filme, scurtmetraje cu care am câștigat și premii”, a zis Basti.

 

author avatar
Tudor Borcea