AcasăMONDENFiul lui Adrian Enache şi al Iulianei Marciuc, actor în Wednesday, serialul...

Fiul lui Adrian Enache şi al Iulianei Marciuc, actor în Wednesday, serialul la modă de pe Netflix

Fiul lui Adrian Enache şi al Iulianei Marciuc, actor în Wednesday, serialul la modă de pe Netflix

David Enache, cel care este fiul lui Adrian Enache şi al Iulianei Marciuc, a călcat pe urmele tatălui său, alegând o carieră artistică. Astfel, la vârsta de 17 ani, el a reuşit să obţină un rol în superproducția Netflix, Wednesday, serial regizat de legendarul Tim Burton.

„Am fost selectat în urma unui casting la care am participat”, a explicat David.

Nu a avut replici

Deși are 17 ani, David știe ce își dorește de la viață. Fiul Iulianei Marciuc și al lui Adrian Enache vrea să devină un mare regizor, vis ce pare să prindă tot mai mult contur.

Cât despre serialul Wednesday, adolescentul afirmă că doar a făgut figuraţie.

Am făcut figurație, deci nu am avut replici deloc. Obositor, dar a fost o experiență frumoasă”, a afirmat David Enache, care a adăugat că serialul lui preferat este unul tot de pe Netflix, „Manifest”.

Până acum, David nu ne-a speriat cu nimic, deși știu, am citit și sunt pregătită să fac față la tot ceea ce înseamnă adolescență. Este un copil foarte bun, a terminat semestrul I al clasei a IX-a cu media 9,75, ceea ce cred eu că, pentru un adolescent, este o performanță.

Asta nu înseamnă că nu are și multe activități extrașcolare, pe care am fost atenți să le dezvoltăm și în perioada de pandemie: pasiunea pentru călărit, mersul la sală, cursurile Academiei de Televiziune și Cinematografie „Studiourile Buftea.

Suntem atenți să-i stârnim interesul pentru cât mai multe lucuri și, ulterior, el să aleagă ce rămâne hobby și ce ar vrea ca profesie”, spunea, cu ceva timp în urmă, Iuliana Marciuc.

author avatar
Andrei Ștefan
1.494 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger