AcasăMONDENFinala America Express 2023. Ce echipă a câștigat sezonul 5 / Cuplul...

Finala America Express 2023. Ce echipă a câștigat sezonul 5 / Cuplul care a plecat acasă cu 30.000 de euro

america expressFinala America Express 2023. Ce echipă a câștigat sezonul 5 / Cuplul care a plecat acasă cu 30.000 de euro

A fost anunţat câştigătorul finalei America Express! Duminică seară, Irina Fodor a pronunţat numele echipei care se întoarce în România cu trofeul America Express, dar şi cu marele premiu în valoare de 30.000 de euro.

Echipa Cătălin Bordea – Nelu Cortea a câştigat finala America Express din America Latină. În finală ei s-au confruntat cu Andreea Bălan și Andreea Antonescu.

Cătălin Bordea şi Nelu Cortea au câștigat finala America Express

„Acesta este trofeul. Sunteţi câştigătorii sezonului 5 America Express! Felicitări din tot sufletul”, i-a anunţat Irina Fodor pe Cătălin Bordea şi Nelu Cortea. Cei doi actori au izbocnit în lacrimi de bucurie şi s-au îmbrăţişat. Parcă nu le venea să creadă că au reuşit.

„Îţi vine să plângi, să mulţumeşti, să iei în braţe. M-am uitat la ăsta (n.r. Cortea)… Este incredibilă senzaţia, este ceva unic”, a povestit Cătălin Bordea, după aflarea veştii că a câştigat America Express. „Eram doi nebuni care nu înţeleg ce se întâmplă. N-am muncit pentru ceva atât de mult în viaţa mea. A fost o aventură şi un carusel… Nu se compară cu absolut nimic!”, a adăugat Nelu Cortea.

„Ne bucurăm pentru băieţi şi ne-am dorit o luptă corectă, alături de nişte oameni foarte puternici, pe care i-am susţinut din prima secundă”, spune Andreea Antonescu. „Felicitări, băieţi! Ne bucurăm pentru voi”, a adăugat Andreea Bălan.

author avatar
Andreea Vlad
530 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger