AcasăMONDENFiica Monicai Gabor, o adevarata domnisoara! Columbeanu a inscris-o pe Irina la...

Fiica Monicai Gabor, o adevarata domnisoara! Columbeanu a inscris-o pe Irina la o scoala deosebita!

Monica Gabor si Irinel Columbeanu au toate motivele sa fie mandri de fiica lor, Irinuca fiind inscrisa de tatal ei la Scoala de Arte si Bune Maniere din Capitala, unde va fi transformata intr-o domnisoara cu o educatie aleasa.

Omul de afaceri vrea ca fiica lui sa atraga toate privirile asupra sa, iar pentru asta trebuie sa stie si cum sa se comporte in societate, pentru ca atunci cand va creste mare sa devina o doamna in adevaratul sens al cuvantului.

Desi nu are sprijinul unei mame care sa ii indrume fiecare pas, Irina este cu siguranta un copil norocos, mai ales ca tatal ei face tot posibilul ca fata sa aiba parte de cea mai buna educatie. In timp ce Monica Gabor se afla in America, Columbeanu se asigura ca fiicei lor in varsta de sase ani nu ii lipseste nimic.

Potrivit adpm.com, afaceristul si-a inscris micuta  la Scoala de Arte si Bune Maniere, institutie care o va invata pe fetita sa isi contureze frumos personalitatea, mai ales daca vrea sa isi faca un viitor in domeniul artistic.

Sursa: adpm.com

author avatar
Alina Costache
1.497 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri

Câtă inconştienţă! O femeie din Maramureș, filmată cum conduce cu bebelușul de 9 luni în brațe! (VIDEO)

O femeie din Maramureş s-a filmat în timp ce conduce o maşină avându-l în braţe pe copilul său în vârstă de nouă luni.Oamenii legii...

Elevii din România care se întorc, de luni, la şcoală. Când vor mai avea vacanțe

Gata vacanţa pentru aceşti elevi din România. De luni, 26 februarie, ei se întorc în sălile de clasă. Elevii din Bucureşti se vor întoarce...