AcasăMONDENFiica lui Mick Jagger, ARESTATĂ! Jade a atacat agenții de poliție în...

Fiica lui Mick Jagger, ARESTATĂ! Jade a atacat agenții de poliție în Ibiza

Fiica lui Mick Jagger, Jade, și-a petrecut noaptea de miercuri spre joi în arestul poliției din Ibiza, informează ziarul „El Mundo”.

Femeia, care e designer de bijuterii, a fost implicată într-o altercație cu polițiștii spanioli.

Jade Jagger a rănit o polițistă

Jade Jagger a fost arestată miercuri în Ibiza, după ce a agresat un echipaj de poliție. Conform ziarului El Mundo, fiica lui Mick Jagger de la The Rolling Stones a intervenit în apărarea unui prieten care avea o altercație cu membrii staff-ului unui restaurant din zona centrală a orașului.

Polițiștii chemați să aplaneze conflictul au vrut să-l rețină pe bărbat, însă Jade Jagger a intervenit și i-a atacat pe polițiști, susține publicația. În urma agresiunii, o polițistă a fost rănită.

Jade Jagger (51 de ani) a fost arestată pentru ultraj, împreună cu prietenul ei, și și-a petrecut noaptea la poliție. O sursă locală a confirmat pentru Daily Mail că bărbatul care o însoțea pe fiica lui Jagger a fost cel agresiv.

„Au încercat să-l liniștească de mai multe ori, iar el s-a repezit la polițiști și l-a agresat pe unul dintre ei. A fost nevoie să fie arestat. Atunci a apărut o femeie foarte agresivă și s-a năspustit asupra unui polițist, împingându-l și insultându-l”, a declarat sursa pentru ziarul britanic.

author avatar
Andreea Vlad
451 afisari

4 COMENTARII

  1. Bine ca n-a fost in SUA ,ca ar fi fost amindoi impuscati de pulitzia amarlicana. Europa este altfel! Nu se compara cu vacari amarlicani..

  2. Ba, ce? Pai daca impingea si lovea un politist pe aici se facea cu un dosar de ulteaj si asa se racorea un pic. Astia cu bani sunt cam greu de stapinit! Pacat, ca ar putea fi oameni faini daca ar sti ce sa faca cu banii. Cum ar fi sa imi plateasca si mie datoriile cineva? Ca sunt baiat fain!

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri