AcasăMONDENFetelor, veti fi SURPRINSE! Cum arata fratele lui Dorian Popa din “Pariu...

Fetelor, veti fi SURPRINSE! Cum arata fratele lui Dorian Popa din “Pariu cu viata”!

Cu siguranta, Dorian Popa se numara printre cei mai sexy artisti din Romania. De fiecare data cand isi etaleaza corpul fara cusur pe retelele de socializare, adolescentele sunt in extaz.

Si pentru cele care s-au intrebat cum arata fratele actorului din “Pariu cu viata”, iata ca brunetelul s-a gandit sa il prezinte si fanelor. Asa ca si-a facut o fotografie cu el si cu mama lor si a postat-o pe Facebook. Dupa zambetele lor, se pare ca sunt o familie foarte fericita. Fratele lui Dorian nu seaman deloc cu actorul, fiind o aparitie mult mai discreta.

Din pacate, se vad destul de rar pentru ca aceasta locuieste in Germania. Vine foarte rar acasa doar pentru a petrece sarbatorile cu cei dragi.

Dorian Popa este un actor de televiziune care s-a facut remarcat cu rolul din serialul “Pariu cu viata”. Si nu este apreciat doar pentru rolul pe care l-a interpretat, ci pentru aspectul fizic de invidiat pe care il afiseaza. Se vede ca are un regim de viata sanatos si ca se antreneaza ore in sir la sala. Rezultatele nu mai au nevoie de niciun comentariu…

Citeste si:

Imagini INCENDIARE cu Sore, Ana si Alexia – blondele din “Pariu cu viata”!

Cum arata mama lui Sore din “Pariu cu viata”! (FOTO)

Uite cat de bine arata iubita lui Dorian Popa, din viata reala! (FOTO)

Dorian Popa face 100 de flotari zilnic

author avatar
Anca Murgoci