AcasăMONDENFetelor, o invidiati? Carmen Bruma a primit cel mai HAIOS cadou posibil!...

Fetelor, o invidiati? Carmen Bruma a primit cel mai HAIOS cadou posibil!

Frumoasa realizatoare TV, despre care se stie ca e foarte atenta cu alimentatia ei, dar si mereu in pas cu moda, a primit un cadou cat se poate de inspirat si, mai ales, ECO!

O idee inedita si foarte apreciata! Carmen Bruma a fost incantata de ce a gasit cand a deschis o cutiuta primita in dar. Ambalati frumos si cat se poate de proaspeti au rasarit din ambalaj niste cercei cu pietricele si… un accent surprinzator de verde! „Am primit cercei cu broccoli :))”, si-a anuntat vedeta amicii de pe Facebook. A postat si fotografii cu bijuteriile cu totul iesite din tipare, pe care i-a numit „cercei cu antioxidanti”.

Pe acelasi ton glumet i-au raspuns si fanii de pe reteaua de socializare, care au avut cateva remarci haioase: „Norocul tau e ca Mircea nu e vegetarian ca ramineai fara ei!”, „Daca ramaneți fara mancare in frigider sa nu atentati la ei. Ar fi pacat de stradania celui care v-a facut cadoul”, „originali…! unicat!”, „sunt comestibili”, „Foarte haiosi!”

Iubita lui Badea nu a dezvaluit de la cine a primit bijuteriile, dar s-a grabit sa probeze accesoriile BIO, sa vada toata lumea cum ii sta cu ei.