AcasăMONDENFerma 2020. El a câștigat marea finală și premiul de 50.000 de...

Ferma 2020. El a câștigat marea finală și premiul de 50.000 de euro!

Ferma 2020. El a câștigat marea finală și premiul de 50.000 de euro! (sursa foto: Facebook/Ferma. Orășeni vs săteni)

Telespectatorii fideli emisiunii Ferma, difuzată de ProTv, au aflat numele marelui câștigător al titlului de Fermierul Anului, în duelul Orășeni versus Săteni.

Au fost 13 săptămâni de competiție. 18 concurenți au luptat nu doar pentru a ajunge cât mai departe în cadrul show-ului, cu gândul la marea finală, ci și cu propriile limite, date fiind condițiile cu care s-au confruntat în concurs, dar și probele pe care le-au avut de înfruntat de-a lungul perioadei în care s-au aflat în lupta pentru marele premiu, unul deloc de neglijat.

Cum fiecare competiție ajunge și la final, s-a aflat și cine anume a triumfat în marea finală, reușind să obțină premiul de 50.000 de euro. Numele său este Augustin Viziru, desemnat Fermierul Anului în show-ul de la ProTv!

Patru nume în lupta pentru trofeu

Augustin Viziru, Elena Chiriac, Andrei Stoica și Viviana Sposub au fost cei patru concurenți care au luptat pentru un loc în marea finală. Probele de care au avut de trecut au decis ca primii doi concurenți să fie cei care și-au disputat direct trofeul, după ce Stoica s-a clasat pe locul 3, iar Sposub pe 4. ”Sunt fericită. Sunt mai puternică. Ferma schimbă destine”, a declarat Viviana, citată de stirileprotv.ro.

Trist că nu a ajuns mai aproape de marele trofeu, Andrei Stoica s-a declarat ocolit de noroc. ”Aveam finala în fața ochilor. A fost aventura vieții mele”, a concluzionat Andrei.

Clasată pe locul doi, Elena Chiriac a vorbit, la rândul său, despre experiența trăită la Ferma 2020. ”Am avut foarte multe provocări. Au fost lecții. A fost cea mai frumoasă experiență din viața mea. M-am acceptat pe mine. Sunt alt om”, a mărturisit concurenta.

Bucuros de reușită, Augustin Viziru a pus accent pe ce anume l-a motivat să își dorească foarte mult să câștige. “Am abordat cu totul altfel jocul și singurul meu obiectiv a fost să-i dau educația fetiței mele, să-i arăt că se poate să fii om bun și să câștigi trofeul. Și asta am făcut”, a declarat Augustin Viziru, marele câștigător al competiției încheiate joi seară.