Cauta

EXCLUSIV! Chef-ul Horia Varlan, acuzat ca a rapit un copil

Probabil cel mai jovial chef din Romania a aflat ca este mult mai greu sa lucrezi cu copiii decat cu vedetele. Datorita emisiunii Junior Chef, Horia si-a facut foarte multi prieteni.

Acum, ca primul sezon din Junior Chef s-a incheiat, ziarul National s-a gandit sa afle, pentru dumneavoastra, direct de la Horia Varlam, cum este sa faci bucatarie de inalta clasa cu copii de scoala generala. A iesit un mini-interviu pe care va poftim sa-l cititi-

Primul sezon din “Junior Chef” este s-a incheiat si a inregistrat audiente bune, oricum peste “Cireasa de pe tort”. Cum a fost sa lucrezi cu copii in loc de vedete?

Junior Chef s-a incheiat si trebuie sa spun ca mi-a facut o mare placere sa interactionez cu ei. In multe situatii au gandit ca oamenii mari, doar ca au fost mai veseli, mai deschisi la nou si mai fericiti. Am simtit ca am primit o infuzie de tinerete din partea lor.

De unde crezi ca vine aceasta aplecare a copiilor catre gastronomie? Au jucat oare un rol important aparitiile tv ale unor chefi renumiti – Horia Varlan, Gheo, Antonio etc ?

M-as bucura sa cred ca bucuria sau inclinatia copiilor de a gati se datoreaza intr-o oarecare masura faptului ca ma vad la televizor. Mie-mi plac copiii foarte mult si pe ai mei i-am crescut cu multa dragoste si poate ca cei mici au simtit asta.

Cum te-ai inteles cu gurmandul Vizante, tinand cont ca mai toti micii bucatari voiau la tine in echipa? Dar cu Printesa Polonic?

Vizante imi este tare drag, este pe sufletul meu si chimia dintre noi cred ca a fost vizibila. Mi-a placut foarte mult sa lucram impreuna. Cu toate ca este un actor desavarsit, pe parcursul show-ului nu am simtit ca joaca teatru, a fost sincer, mai ales ca are o fetita de varsta copiilor din concurs si chiar s-a vazut ca stie sa interactioneze cu copiii. Ancuta, acum ca a nascut, nu mai este un copil. Este o persoana foarte foarte buna si apropiata copiilor. Inca mai este copilaroasa si asta o va ajuta foarte mult la cresterea fetitei sale Natalia. Pe de alta parte, chiar daca este copilaroasa si dulcica, este o femeie puternica. Am cunoscut pe parcursul filmarilor o Printesa Polonic care a rezistat cu stoicism orarului prelungit de filmare. Nu este usor sa lucrezi cu copii, iar taria ei m-a impresionat.

Apropo de gastronomie, felurile pregatite de copii erau oare si sanatoase pentru cei de varsta lor?

Cred ca tot ce este comestibil este sanatos. Cantitatile, in schimb, de multe ori nu sunt. Unele preparate nu au fost chiar pe gustul meu, in primele faze, dar odata ce avansam in competitie, preparatele erau tot mai bune. Eu raportez totul prin prisma meseriei mele, pentru ca nu gatesc numai acasa, drept pentru care, unele preparate puteau fi demne de un restaurant. Faptul ca sunt sanatoase sau nu este mai putin important.

Ce-ti lipseste cel mai mult de la “Cireasa de pe tort”?

Nu stiu, nu m-am gandit la asta. Deocamdata, pot spune ca deja imi lipseste un nou “Junior Chef”.

Emisiunile in care participa copii au multe momente de mare sensibilitate. Pentru tine care a fost cel mai emotionant?

Au fost destule momente, dar cel mai mult m-a emotionat atunci cand a cantat Ioan Man. Atitudinea lui, portul popular si mai ales vocea sa mi-au adus aminte de meleagurile din Ardeal unde am copilarit. Si Alexandra, fetita care a venit imbracata in port popular m-a sensibilizat. Am admirat foarte mult la ea dragoste sincera pe care o are fata de tara. Recunosc ca la aceste momente mi-au dat lacrimile si se pare ca asta nu le-a scapat cameramanilor. 

Se pregatesc ceva schimbari pentru sezonul urmator? Probe noi, sau aparitia unor antrenori – jurati noi?

Ramane de vazut ce surprize pregatim. Toate se vor afla la momentul potrivit.

Ai lipici la copii, n-ai avut reprosuri, crize de gelozie din partea parintilor?

Mi-au zis odata parintii unui copil din Craiova ca le-am rapit odrasla, dar din fericire n-a fost asa. Bucuria mare a fost in momentul in care parintii unei concurente din Fagaras, Silvia, m-au sunat si mi-au multumit, chiar daca fetita lor nu a castigat. Au fost incantati de felul in care am colaborat pe parcursul emisiunii cu cea mica si au vrut sa-mi multumeasca pentru asta. Mi-am facut multi prieteni datorita acestei emisiuni.

Ce preferi, mancare frantuzeasca, italiana sau romaneasca?

Prefer mancarea romaneasca, cu toate ca nu ma dau in laturi nici de la mancarea usoara italiana, nici de la cea frantuzeasca. Atentie, desi acestea doua sunt bune si sanatoase, ele sunt sunt greu de digerat.

Ultimele stiri

  • Mintea ta trăiește în viitor cu 80 ms: ce este intuiția
  • Intervențiile stomatologice cu anestezie generală, mutate în spitalele publice, după moartea fetiței de doi ani la o clinică din București
  • ASF a publicat noile tarife de referință RCA. Cât vor costa polițele anul viitor
  • Schimbări mari la WhatsApp. Aplicaţia de mesagerie îţi va permite să-ţi rezervi numele de utilizator, acelaşi pe care îl foloseşti la Facebook şi Instagram
  • „Lista neagră” a lui Bolojan. MAI, Sănătatea și Educația nu mai scapă de concedieri în 2026
  • Știai că durerile de spate pot fi cauzate de emoții reprimate, nu doar de postură?
  • O româncă răpită a trăit un coșmar în Italia! Doi bărbaţi au obligat-o să se prostitueze, după ce au drogat-o! Cum a scăpat femeia
  • Primăriile din România nu se uită la bani când vine vorba de decorațiunile de Crăciun. Bugete generoase pentru bucuria cetăţenilor
  • Cât costă un kilogram de care de porc înainte de Crăciunul 2025. La micii crescători e mult mai ieftin decât în supermarketuri
  • Horoscop 15 noiembrie. Energiile se mișcă rapid, iar ziua aduce lecții utile și oportunități de progres
  • Exit mobile version