Cauta

Eurovision. Ținutele ȘOC purtate de Theodor Andrei, luate la puricat. Horia Moculescu: „Îmi e jenă, i-am văzut aparițiile”

sursa foto: Andrei Theodor/Facebook

A mai rămas doar o zi până când reprezentantul României va urca pe scenă și va cânta în cea de-a doua semifinală Eurovision Song Contest 2023. E, așadar, un moment important pentru Theodor Andrei, care va interpreta piesa „D.G.T. (Off and on)”.

Dincolo de vocea sa, însă, tânărul care reprezintă România la competiția ce se desfășoară la Liverpool a atras din plin atenția cu vestimentațiile abordate în contextul evenimentului muzical. Și nu doar sub aspect cromatic, ci și al accesoriilor alese.

Theodor Andrei și-a atras un munte de critici din cauza ținutelor, în roz și în galben, purtate la primele două repetiții, dar și a sacoului ”animal print”, accesorizat cu un șirag de perle, de la ceremonia de deschidere a competiției, notează Impact.ro.

Moculescu: Vocea e bună, eu l-am premiat la vreo patru concursuri

Cum vede situația celebrul compozitor Horia Moculescu? Muzicianul în vârstă de 86 de ani și-a exprimat părerea atât cu privire la ținutele tânărului interpret, cât și la show-ul gândit de TVR. Apreciatul compozitor a ținut să menționeze din start că i se pare că reprezentantul României la actuala ediție a Eurovision-ului are o voce bună.

„Nu pot să comentez, îmi e jenă, i-am văzut aparițiile, l-am văzut îmbrăcat așa. Vocea e bună, eu l-am premiat la vreo patru concursuri, la festivaluri diferite. Dar, pentru acest eveniment important, nu știu cum va fi, cum se va prezenta. Este vina organizatorilor și a acelora care l-au votat că l-au trimis. Legat de show-ul cu care se prezintă în festival, problema este ce are de spus Televiziunea Română. Ei trebuie să limiteze, să normalizeze, să nu exagereze. Poate că vrea să reprezinte LGBTQ, poate că așa vrea să adune voturi, din zona aceea. O să mă uit la Eurovision, în cea de-a doua semifinală, de joi, sigur mă uit, să vedem cum va fi solistul nostru pe scenă”, a declarat Moculescu, pentru sursa citată.

Cine transmite semifinala

Theodor Andrei va urca, așadar, pe scenă, joi, 11 mai, în cea de-a doua semifinală Eurovision. „Românii din țările care participă în a doua semifinală la Eurovision 2023 îl pot vota pe Theodor Andrei cu piesa “D.G.T. (Off and on)” mâine, 11 mai, indicativul artistului fiind 3.

Semifinala 2 va fi transmisă în direct şi în exclusivitate de la ora 22.00 pe TVR 1, TVR Internaţional şi TVR+.” – sună mesajul postat miercuri, 10 mai, pe pagina de Facebook a Eurovision România.

Ultimele stiri

  • Alege ce citești
  • Moby Dick l-a înghițit pe Marele Arhitect cât ai zice pește
  • Ciolacu, Erdogan și o „țeapă” de 1 miliard de dolari
  • România, în pericol de blackout. Autoritățile sunt în campanie electorală
  • Green Deal rămâne fără materii prime. Bătălie cruntă pentru rezervele anemice de litiu și grafit
  • Imagini înspăimântătoare! Femeie atacată din senin, pe o stradă din Capitală/Un tânăr de 25 de ani, reținut – VIDEO
  • Majorări salariale doar pentru ministere și Guvern. Polițiștii, fentați din nou
  • Pe ce vor cheltui bogătașii lumii 4,4 miliarde de dolari în 2024
  • China ridică miza: mașina electrică de 12.000 euro, pregătită pentru piața europeană
  • Tyson Fury încasează 100 de milioane de euro…”Ghinionul” lui!
  • Exit mobile version