AcasăMONDENEste incredibil ce cadou îşi doreşte Anamaria Prodan de Paşte. Are legătură...

Este incredibil ce cadou îşi doreşte Anamaria Prodan de Paşte. Are legătură cu Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan (49 de ani) și Laurențiu Reghecampf (46 de ani)Este incredibil ce cadou îşi doreşte Anamaria Prodan de Paşte. Are legătură cu Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan (49 de ani) și Laurențiu Reghecampf (46 de ani) au avut o primă înfățișare la tribunalul din Buftea, în procesul de divorț.

După luni la rând în care tensiunile dintre cei doi au atins cote maxime, situația pare să fi revenit la normal, iar Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt pe cale să se împace.

Impresara vrea s-o rezolve după Paşte

Impresara a recunoscut că i-a scris un mesaj lui Reghecampf chiar în sala de judecată, în care i-a transmis că atât ea, cât și copiii, îl iubesc în continuare, iar antrenorul Unversității Craiova a râs în momentul în care l-a citit.

Vreau ca după Paște să terminam divorțul! Ăsta vreau să fie cadoul meu de Paște. L-am iertat, nu știu cum a ajuns Reghe în preajma unor oameni atât de mici! Am solicitat prin avocați să avem o întrevedere săptămâna viitoare să terminăm acest divorț!„, a declarat Anamaria Prodan pentru Click.

Anamaria Prodan a fost întrebată dacă se va prezenta la procesul pe care Corina Caciuc l-a deschis împotriva ei. Aceasta susține că nu are niciun motiv pentru care să meargă la judecătorie. Cu toate acestea, sexy-impresara își dorește ca fiul pe care fostul său soț îl are cu actuala sa iubită să fie sănătos.

„Încă mai am cumva o răutate așa, care e omenească. Dacă eram perfectă, eram Dumnezeu, dar pe urmă îmi dau seama și să știi că îi scriu înapoi: ’Tati, orice ai fi făcut, încearcă să te îndrepți, încearcă să găsești drumul bun pe care tu îl meriți, că tu ești un om bun în esență”, a mai zis Prodanca.

author avatar
Andrei Ștefan
472 afisari

3 COMENTARII

  1. ….la țoapa asta nu îi este rușine…..este plină de silicon, caracter minuscul, bătrână față de Reghe…valea toapă!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger