AcasăMONDENEMOŢII la Pro TV din cauza lui Mihai Bobonete. Actorul din Las...

EMOŢII la Pro TV din cauza lui Mihai Bobonete. Actorul din Las Fierbinţi are probleme de sănătate

Mihai-Bobonete-din-Las-FierbințiEMOŢII la Pro TV din cauza lui Mihai Bobonete. Actorul din Las Fierbinţi are probleme de sănătate

Mihai Bobonete, alias Bobiță din „Las Fierbinți”, s-a plâns de probleme de sănătate. Actorul de la Pro TV a povestit durerile pe care le-a suportat în urma multor ore de filmare la serial.

Bărbatul a dezvăluit recent că actoria nu e chiar floare la ureche, se muncește foarte mult, iar efortul își pune amprenta asupra sănătății.

Bobiţă a învăţat 30.000 de pagini de text

În curând, Bobonete va face parte și din juriul „Românii au talent” 2022, care se va difuza în curând. Recent, Bobiță din Las Fierbinți a scos la iveală amănunte mai puțin știute din viața lui.

El a povestit într-un interviu pentru revista Viva că pentru fiecare episod al serialului Las Fierbinți trebuie să se pregătească intens, iar cu trecerea timpului acest lucru i-a adus câteva probleme de sănătate.

Cam 8 luni pe an, de la 5.45 la 20.00, fix cum ați citit. Cam 30.000 de pagini de text învățate în 10 ani de filmări, cam niște păr alb la toată lumea și câteva zeci de insomnii sau stări de anxietate și depresie, dar în rest bine… vorba lui Cuzin.

Duc piciorul târâș, mă înjunghie puțin pe la spate, am măselele puțin cariate, dar nu-i nimic… A, și îmi țiuie urechile la 6 fix în fiecare zi și nu mai văd nici de aproape și nici de la distanță, dar în rest sunt bine”, a declarat actorul.

Sfaturi pentru viitorii actori

Bobonete a spus că se poate trăi decent din actorie, dar e nevoie de foarte multă muncă pentru a te face cunoscut, remarcat și apreciat.

Cred că se poate trăi decent și din actorie și joburi adiacente, dar totul e să muncești mult. Nu cred că poți să faci averi peste noapte cu actoria.

Nu poți avea succes peste noapte cu un rol, trebuie să muncești și să capeți înțelepciune, iar veniturile pecuniare vin cu experiența și creșterea valorii.

Nu mă plâng și, slavă Domnului!, sunt încă în putere să pot munci și nu fug de muncă, așa că să vină și banii, că nu strică”, a mai spus actorul.

author avatar
Andrei Ștefan