AcasăMONDENEmisiunea “Happy Hour” nu va mai exista! Catalin Maruta: “A fost frumos!”

Emisiunea “Happy Hour” nu va mai exista! Catalin Maruta: “A fost frumos!”

Catalin Maruta a facut un anunt foarte important pe pagina sa de socializare in legatura cu emisiunea pe care o prezinta la PRO TV de foarte multi ani.

Vedeta si-a anuntat prietenii virtuali ca toamna vine cu schimbari majore in cariera sa. Mai precis, emisiunea “Happy Hour” isi va schimba numele. De acum inainte, telespectatorii vor putea urmari, incepand de luni, 2 septembrie, de la ora 17.30, emisiunea “La Maruta”. In afara de schimbarea numelui, emisiunea va veni cu o tolba de noutati. Sotul Andrei promite sa trateze subiecte interesante, sa aduca bucuria exclusivitatilor palpitante si isi ia angajamentul sa faca surprize placute publicului.

“Dragi, multi si devotati prieteni, incepand de luni, 2 septembrie, ne vom intalni la aceeasi ora 17.30, la ProTV. Cu mentiunea ca, de-acum inainte, emisiunea mea se va numi pur si simplu „LA MARUTA”. Sunt onorat de aceasta schimbare, parca ma reprezinta mai bine, ma inspira si ma incurajeaza sa abordez si rubrici noi. Vacanta s-a terminat, a fost frumos si m-am odihnit, iar de acum pentru mine incepe o perioada interesanta. ”LA MARUTA” voi face in asa fel incat sa va uimesc, sa va redau entuziasmul, zambetul, bucuria exclusivitatilor palpitante si surprizele placute pe care le meritati!”, a scris Catalin Maruta pe Facebook.

author avatar
Anca Murgoci
2.838 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri