Cauta

Elvis Presley, agent FBI

In incercarea de a obtine o legitimatie a Biroului federal de narcotice, serviciul antidrog al FBI, Elvis Presley a avut o intalnire secreta cu presedintele american Richard Nixon. ”Regelui” ii trebuia pretioasa insigna pentru a  transporta armele sale in turnee dar si droguri.

Elvis Presley a abtinut de la Richard Nixon o legitimatie care-l scutea de multe probleme

Istoria intalnirii dintre muzician si presedintele SUA este veridica, potrivit presei franceze. Totul a pornit de la o cearta intre Elvis, tatal sau si sotia ”Regelui”, Priscilla. Cei doi ii reprosau cheltuieli nesabuite, printre care achizitia a 32 de pistoale si 10 Mercedes. Furios, Elvis a parasit domeniul de la Graceland, zburand spre Washington, cu un grup de prieteni. In avion, l-a intalnit pe senatorul George Murphy, pe care starul l-a intrebat cum poate intra in posesia unei legitimatii a Serviciului antidrog al FBI, neprecizand motivele, potrivit memoriilor sotiei sale. Senatorul l-a sfatuit sa-i scrie presedintelui SUA, Richard Nixon, ceea ce Elvis a si facut, spunand ca ”vrea sa-si ofere serviciile in combaterea drogurilor”. Prin intermediul lui Ergil Krogh, consilier al lui Nixon si fan al lui Presley, s-a aranjat o intalnire secreta in Biroul Oval. Elvis a debarcat la Casa Alba, spunandu-i lui Nixon ca vrea sa combata ”comunismul si drogurile” si cerandu-i, in final, legitimatia cu pricina. Nixon a intrebat un consilier: se poate? Da, domnule presedinte, a raspuns acesta. Regele si-a primit badge-ul cateva ore mai tarziu. FBI-ul a pastrat tacere asupra acestui eveniment insolit.

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version