AcasăMONDENEliminare neașteptată la Survivor România 2022! Pleacă o concurentă din echipa Războinicilor:...

Eliminare neașteptată la Survivor România 2022! Pleacă o concurentă din echipa Războinicilor: „Îmi pare foarte rău” – VIDEO

Eliminare neașteptată la Survivor România 2022! Pleacă o concurentă din echipa Războinicilor: „Îmi pare foarte rău” - VIDEOEliminare neașteptată la Survivor România 2022! Pleacă o concurentă din echipa Războinicilor: „Îmi pare foarte rău” - VIDEO (sursa foto: captură video Pro Tv)

Una dintre concurentele din echipa Războinicilor părăsește competiția din Dominicană, ca urmare a unei accidentări. Așadar, o eliminare din considerente medicale.

Echipa albastră, a Războinicilor, va rămâne în 10 oameni, după ce Angela Forero Diaz părăsește concursul de la Pro TV. Anunțul a fost făcut în ediția difuzată duminică seară, în 6 februarie, de către prezentatorul Dan Pavel, în cadrul unui consiliul de urgență. „Pentru tine, Survivor se termină în această seară pe considerente medicale”, i-a transmis Daniel Pavel concurentei.

Prezentatorul Survivor România 2022 a explicat că Angela a suferit o accidentare, iar recuperarea „durează mai mult (…) trebuie făcută în condiții medicale specifice”. Drept urmare, s-a considerat că reprezentanta echipei Războinicilor nu mai poate continua concursul alături de ceilalți colegi ai săi.

Angela: „Îmi pare foarte rău că din cauza unei accidentări trebuie să plec”

Cu vocea gâtuită de emoție și lacrimi în ochi, Războinica și-a exprimat regretul că o accidentare o scoate din competiția Survivor.Pentru mine… acuma, deja mă consider o supraviețuitoare, din cauză că tot cu o leziune, cu durere, am stat la aceleași condiții ca toți. Îmi pare foarte rău că din cauza unei accidentări trebuie să plec.

Nu aș fi vrut. Aș fi vrut să lupt. Din păcate am avut prea puțin timp la dispoziție să îmi demonstrez mie și colegilor mei că chiar pot și am puterea fizică și mentală. Dar accidentele se întâmplă. Să aveți mare grijă, sănătatea este cea mai importantă. Mi-a plăcut foarte mult să fac parte din echipa asta”, a mărturisit Angela.

Și celelalte colege de echipă au părut afectate de vestea plecării colegei lor, una dintre ele, Ramona, fiind surprinsă plângând.

După cum fanii emisiunii își amintesc, și Roxana Ciuhulescu, de la Faimoși, a părăsit actuala ediție a competiției, din considerente medicale.

292 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger