AcasăMONDENElena Băsescu, prezentatoare TV la postul lui Adrian Sârbu. Cum arată în...

Elena Băsescu, prezentatoare TV la postul lui Adrian Sârbu. Cum arată în acest rol (VIDEO)

Elena Băsescu, fiica cea mică a fostului preşedinte Traian Băsescu, a trecut de la modeling la ştiri. A devenit una dintre prezentatoarele postului Aleph News, patronat de Adrian Sârbu, fostul boss Pro TV.

În prima sa intervenţie, EBA a vorbit despre subiecte din politică externă şi internă.

Elena Băsescu e de 6 luni la Aleph News

În urmă cu 6 luni, Elena Băsescu s-a alăturat echipei postului Aleph News ca şi jurnalist editor, iar recent a bifat și prima intervenție live pentru televiziunea de ştiri.

Fata lui Băse a vorbit despre implicațiile pentru România ca urmare a deciziei preşedintelui rus Vladimir Putin de a rupe acordul privind transportul cerealelor din Ucraina pe Marea Neagră.

Adrian Sârbu, în război cu Digi

Adrian Sârbu continuă războiul cu RCS&RDS. Patronului de la Aleph News nu i se pare normală poziționarea postului său în grila de programe.

Situaţia este un pic mai complexă şi ţine de relaţia cu RCS-ul, arhicunoscută, de discriminare şi sabotaj a Aleph-ului.

După lupte grele, ne-am trezit, în sfârşit, puşi în categoria, în gruparea tematică de la News, şi aşa cu un abuz făcut de RCS, care a pus canalele de sport la început, apoi cele generale şi apoi cele de news, abuz nesesizat de nimeni şi neamendat, abuz care mie mi se pare că e de nivelul Parlamentului„, a spus Sârbu.

author avatar
Andreea Vlad