AcasăMONDENEl este adevaratul tata al fiului Marioarei Murarescu!

El este adevaratul tata al fiului Marioarei Murarescu!

Dupa moartea Marioarei Murarescu au aparut tot felul de zvonuri cum ca ori Liviu Vasilica sau Gheorghe Turda ar fi tatal lui Petre Murarescu, fiul realizatoarei tv.

Gheorghe Pronuiu, bun prieten de-al Marioarei Murarescu a vrut sa faca lumina in acest caz si sa lamureasca lucrurile. Tatal lui Petre Murarescu este un doctor pe nume Cezar Baicu.  Cei doi au avut o relatie si urmau sa se casatoreasca cand realizatoarea de la TVR ramasese insarcinata.

„Am fost ca un frate pentru Marioara Murarescu si e ca o sora pentru mine, am fost colegi de facultate. Cezar Baicu il cheama. El e tatal lui Petre Murarescu, nu mai este printre noi, a murit. Am fost cu ea la testul de paternitate, la proces pentru ca el nu a vrut sa recunoasca baiatul. Ei nu erau casatoriti, urmau sa o faca. Apoi a aflat ca e insarcinata si au mers la proces unde a negat ca el e tatal. Judecatoarea m-a intrebat ce stiu despre ei si eu le-am zis ca locuiau impreuna. Au facut testul si au descoperit ca el este tatal copilului. Dar nu s-au mai casatorit si chiar daca i-a oferit pensie baiatului, ea nu a mai vrut sa auda de el, si nici el nu a vrut sa il vada niciodata pe Petre”, a spus Prunoiu, in emisiunea “La Maruta”, de la PRO TV.

author avatar
Andra Nesu