AcasăMONDENEl e câștigătorul SURVIVOR România 2022! Primele declarații ale lui Alex Delea!...

El e câștigătorul SURVIVOR România 2022! Primele declarații ale lui Alex Delea! – VIDEO

El e câștigătorul SURVIVOR România 2022! Primele declarații ale lui Alex Delea! - VIDEO (sursa foto: captură video Pro Tv)

Aventura competitorilor de la Survivor, din Republica Dominicană, s-a încheiat. Unul dintre concurenții care au luptat să ajungă în finală a fost desemnat marele câștigător, iar acesta este Alex Delea!

După luni de competiție, în care concurenții au avut de înfruntat probe dintre cele mai dificile, s-a aflat numele marelui câștigător al Survivor România 2022, show-ul difuzat de ProTV.

Alex Delea a câștigat marele premiu

Câștigătorul Survivor România 2022, anunțat după votul publicului, în marea finală, este Alexandru (Alex) Delea.

Numele concurentului care pleacă acasă cu marele premiu al competiției, de 100.000 de euro, a fost anunțat marți seară, în 31 mai, de către prezentatorul Survivor România, Dan Pavel.

Alex Delea: „Nu cred așa ceva!”

Anunțul a fost urmat de o ploaie de confetti, dar și de urale și felicitări pe care concurenții s-au grăbit să le adreseze câștigătorului show-ului.

Alex Delea a ridicat deasupra capului trofeul Survivor și a avut o primă reacție după ce a aflat că a ieșit pe primul loc în concurs.

„Toată lumea din consiliul ăsta, vă iubesc! Nu știu ce se întâmplă cu mine, domnu’ Dan! Nu cred așa ceva, domnu’ Dan! Nu cred!” – alex delea

Alex Delea a ajuns în finală alături de Elena Chiriac și de Ionuț Popa.