AcasăMONDENEa este actrita care a fost sursa neintelegerilor dintre Diana si Ducu...

Ea este actrita care a fost sursa neintelegerilor dintre Diana si Ducu Ion!

Diana Dumitrescu si Ducu Ion si-au spus ADIO dupa sase ani de relatie si aproape patru ani de casnicie. Chiar daca pareau cuplul perfect, neintelegerile i-au afectat si pe ei. Dar care au fost adevaratele motive pentru care au pus capat unei frumoase povesti de iubire?

Povestea de iubire dintre Diana si Ducu este deja istorie

Ultimul rol pe care l-a interpretat in serialul “Pariu cu viata” a fost unul secundar, lucru care ar fi declansat un adevarat razboi in relatia cu sotul sau. Faptul ca Ducu i-ar fi dat mult prea multe roluri Adelei Popescu – caci despre ea este vorba – ar fi deranjat-o extrem de tare pe blondina.

Diana si Ducu, cand erau fericiti impreuna

Un apropiat al cuplului a vorbit despre adevarul motiv care ar fi stat la baza despartirii dintre cei doi soti. Din momentul in care Diana nu a mai avut atatea aparitii in telenovele, lucrurile in relatia lor ar fi inceput sa scartaie. Nu de putine ori, actrita i-a reprosat sotului sau ca nu mai primeste roluri principale si ca Adela Popescu este mult mai solicitata, arata Libertatea.ro.

“Ducu a ajuns la capatul rabdarii din cauza acestor reprosuri, iar in cuplu a intervenit raceala. Pana la despartire a mai fost un simplu pas”, a tinut sa adauge respectiva sursa. Legat de Adela Popescu, aceasta a jucat in toate sezoanele din “Pariu cu viata”.

Mai mult de atat! Ducu ar fi incercat sa faca orice pentru a-si salva casnicia dovada este si faptul ca a scos un film impreuna cu sotia lui, „Minte-ma frumos”. In plus, din toamna, Diana va avea rolul principal in productia ” Ingeri pierduti”. Chiar si asa, actrita nu a fost induplecata si i-a spus ADIO.

author avatar
Anca Murgoci