AcasăMONDENE treaba serioasa! Lavinia Parva si-a mutat lucrurile in casa lui Stefan...

E treaba serioasa! Lavinia Parva si-a mutat lucrurile in casa lui Stefan Banica!

Se pare ca relatia dintre Lavinia Parva si Stefan Banica a trecut la un alt nivel. Cantareata si-a mutat toate lucrurile in casa prezentatorului de la „Dansez pentru tine”.

Daca gurile rele nu le-ar fi dat nicio sansa, iata ca Stefan Banica si Lavinia Parva se iubesc din ce in ce mai mult. Relatia lor evolueaza cu o viteza naucitoare, iar cei doi indragostiti s-au si mutat impreuna. Apropiaţii celor doi spun ca bruneta si-a abandonat garsoniera in care locuia singura si s-a mutat cu tot cu bagaje in vila din Tei, unde Banica a stat cu Andreea Marin atunci cand formau un cuplu.

Se pare ca bruneta si-a luat in serios rolul de iubita, asa ca s-a pus serios pe treaba in casa solistului. Chiar ii gateste si il face fericit pe Banica, intrucat acesta ar fi hotarat ca ar fi timpul s-o prezinte pe noua lui iubita celor doi copii. Ba mai mult, ea chiar ar fi „mamica de weekend”, Lavinia i-ar fi cunoscut atat pe Stefanel, baiatul cantaretului dintr-o relatie anterioara celei cu fosta Zana a Surprizelor, cit si pe Violeta, fetita pe care o are cu prezentatoarea TVR. Potrivit spynews. ro, cei mici au indragit-o deja iubita tatlui lor, si intre ei chiar ar fi o frumoasa amicitie.

author avatar
Andra Nesu