Cauta

E devastata de pierderea tatalui sau. Celia se da pe mainile unui psiholog

Artista ia in calcul consilierea psihologica, pentru a nu ramane cu sechele in urma tragicului eveniment din familia sa. Tatal Celiei a decedat duminica in urma unui infarct.

Drama n Celia sufera ingrozitor dupa tatal ei

Pierderea parintelui drag a devastat-o pe Celia, care nu isi gaseste linistea de cand tatal ei nu mai este. In ciuda faptului ca a facut tot posibilul sa fie puternica si sa isi imbarbateze mama si sora, vedeta a fost invinsa de durere. Mai mult, ea a fost nevoita sa ascunda, cateva zile, decesul fata de nepoata sa, pentru a nu o soca pe copila in varsta de sapte ani. In aceste conditii, Celia si rudele ei i-au spus fetitei ca tata „Soco“ este la spital. Ca sa nu asiste la inmormantare, micuta a fost dusa la bunicii din partea tatalui. Numai ca intrebarile micutei au continuat la intoarcerea acasa, mai ales ca a vazut ca toata lumea era imbracata in negru. In cele din urma, artista a cedat presiunii si i-a spus adevarul, mai ales ca suferinta ei este fara margini. Vedeta nu se poate obisnui cu faptul ca tatal ei a murit, iar absenta lui o seaca de durere. Omul jovial, intotddeauna pus pe sotii si care o facea sa rada nonstop, s-a dus. „Celia ar vrea sa mearga la psiholog. Ii este greu si nu poate sa accepte faptul ca tatal ei nu mai este. E tentata sa mearga la un specialist, pentru a nu fi marcata de acest lucru pe viitor“, a declarat, pentru „National“, o persoana din anturajul Celiei. Socata de cele intamplate si pentru a evita sa cada in depresie, cantareata se gandeste sa apeleze la psiholog, ca sa o ajute sa depaseasca momentul.

 

 

E devastata de pierderea tatalui sau

Celia se da pe mainile unui psiholog

Artista ia in calcul consilierea psihologica, pentru a nu ramane cu sechele in urma tragicului eveniment din familia sa. Tatal Celiei a decedat duminica in urma unui infarct.

Pierderea parintelui drag a devastat-o pe Celia, care nu isi gaseste linistea de cand tatal ei nu mai este. In ciuda faptului ca a facut tot posibilul sa fie puternica si sa isi imbarbateze mama si sora, vedeta a fost invinsa de durere. Mai mult, ea a fost nevoita sa ascunda, cateva zile, decesul fata de nepoata sa, pentru a nu o soca pe copila in varsta de sapte ani. In aceste conditii, Celia si rudele ei i-au spus fetitei ca tata „Soco“ este la spital. Ca sa nu asiste la inmormantare, micuta a fost dusa la bunicii din partea tatalui. Numai ca intrebarile micutei au continuat la intoarcerea acasa, mai ales ca a vazut ca toata lumea era imbracata in negru. In cele din urma, artista a cedat presiunii si i-a spus adevarul, mai ales ca suferinta ei este fara margini. Vedeta nu se poate obisnui cu faptul ca tatal ei a murit, iar absenta lui o seaca de durere. Omul jovial, intotddeauna pus pe sotii si care o facea sa rada nonstop, s-a dus. „Celia ar vrea sa mearga la psiholog. Ii este greu si nu poate sa accepte faptul ca tatal ei nu mai este. E tentata sa mearga la un specialist, pentru a nu fi marcata de acest lucru pe viitor“, a declarat, pentru „National“, o persoana din anturajul Celiei. Socata de cele intamplate si pentru a evita sa cada in depresie, cantareata se gandeste sa apeleze la psiholog, ca sa o ajute sa depaseasca momentul. n

Explicatii foto: Drama n Celia sufera ingrozitor dupa tatal ei

Pentru Online:

T: Celia se da pe mainile unui psiholog

D: Artista ia in calcul consilierea psihologica, pentru a nu ramane cu sechele in urma decesului subit al tatalui ei.

Tag: Celia, durere, deces, tata, psiholog

S: Andreea Romaniuc Archip

Cat: Monden

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version