AcasăMONDENDupă punga de gunoi, Balenciaga mai lansează punga de chipsuri. Costă o...

După punga de gunoi, Balenciaga mai lansează punga de chipsuri. Costă o mică avere

geantaDupă punga de gunoi, Balenciaga mai lansează punga de chipsuri. Costă o mică avere

Balenciaga a dezvăluit un nou produs cu care speră să rupă gura târgului. Acum brandul de lux a „inventat” punga de cipsuri Lay’s din piele la un preț amețitor de 1.800 de dolari.

Accesoriul, care vine ca o colaborare oficială neașteptată cu brandul de chipsuri, este este disponibilă în trei culori – roșu, galben și albastru și construit din piele imprimată cu o reprezentare grafică a designului clasic al pungii de chipsuri, alterată cu marca subtilă „Balenciaga”.

Balenciaga s-a inspirat de la chipsuri

„Ambalajul de cipsuri” este finisat cu o căptușeală argintie metalică fidelă și o închidere simplă cu fermoar în partea de sus.

Nu este clar care este de fapt sursa de inspirație pentru acest accesoriu vestimentar care va deveni viral, dar modele similare au fost găsite pe AliExpress, iar Demna Gvasalia a fost văzut recent purtând o pungă de chipsuri Lay’s la expoziția de absolvenți a Academiei Regale de Arte Frumoase din Antwerp, în iunie.

Punga Lay’s x Balenciaga Potato Chip urmează să fie lansată împreună cu colecția de vară 2023 „The Mud Show” a casei de modă în cursul acestui an.

author avatar
Andreea Vlad