AcasăMONDENDupa ce a lesinat in biserica, Daniela Gyorfi a facut un adevarat...

Dupa ce a lesinat in biserica, Daniela Gyorfi a facut un adevarat spectacol la botezul finutei ei!

Sambata, Daniela Gyorfi si George Tal au devenit pentru a saptea oara parintii spirituali ai unui copil, cei doi botezand-o, la Dragasani, pe fetita colegului lor de scena, Valencio. Desi a lesinat in biserica, seara, la petrecere, cantareata si-a facut datoria de gazda avand grija ca invitatii sa se simta bine.

Dupa incidentul de la biserica, cand a lesinat din pricina emotiilor, dar, mai ales, a oboselii acumulate in ultimul timp, dat fiind ca a ajuns la botez direct de la un concert sustinut la Targu Mures, Daniela si-a revenit si a fost o gazda minunata pentru cei 150 de invitati la eveniment.

La petrecerea de botez a micutei Sophia Maria, Daniela, impreuna cu sotul ei si cu parintii copilei, a avut grija ca toti cei prezenti la fericitul eveniment sa se simta bine, a dansat si le-a pregatit o supriza speciala invitatilor: l-a adus sa cante pe Ionut Dolanescu. Cireasa de pe tort, insa, a fost chiar recitalul de exceptie sustinut de ea, spre finalul petrecerii. Cantareata a fost aplaudata in picioare de asistenta si solicitata, asa cum era de asteptat, la o sesiune de autografe si fotografii.

Duminica, la pranz, Daniela si sotul ei au respectat traditia si, in calitate de nasi i-au facut prima baita fetitei. Apoi, a imbracat-o cu o tinuta speciala pe care i-a adus-o cadou din strainatate.

Foto: wowbiz.ro

Citeste si:

Clipe de cosmar pentru Daniela Gyorfi! Artista a lesinat in pragul bisericii

author avatar
Alina Costache