AcasăMONDENDramă la Hollywood! Actorul Tom Sizemore a murit. Medicii nu l-au mai...

Dramă la Hollywood! Actorul Tom Sizemore a murit. Medicii nu l-au mai putut salva, după ce a suferit un anevrism cerebral

Tom SizemoreDramă la Hollywood! Actorul Tom Sizemore a murit. Medicii nu l-au mai putut salva, după ce a suferit un anevrism cerebral

Actorul american Tom Sizemore, cunoscut pentru rolul său din pelicula „Salvaţi soldatul Ryan”, a murit la vârsta de 61 de ani, a anunţat vineri agentul său.

Actorul a suferit un anevrism cerebral în februarie, se afla în comă şi a fost deconectat de la aparate vineri. Cu câteva zile înainte, medicii anunţaseră familia actorului că nu se mai poate face nimic pentru el, a declarat managerul său Charles Lago.

Medicii l-au deconectat, vineri, de la aparate

„Cu mare tristeţe trebuie să anunţ că actorul Thomas Edward Sizemore a murit în somn, astăzi, la Spitalul St Joseph din Burbank. Fratele său Paul şi băieţii gemeni Jayden şi Jagger (17 ani) au fost alături de el”, a spus reprezentantul lui Sizemore, Charles Lago.

Primul rol principal al lui Sizemore a fost cel al unui alt poliţist: detectivul din filmul de groază „The Relic”. El a fost apoi distribuit pentru un rol in „Salvaţi soldatul Ryan”, alături de Tom Hanks, renunţând la filmul de război al lui Terrence Malick „The Thin Red Line” pentru a face acest lucru.

Rolurile ulterioare au fost în filmele „Black Hawk Down”, „Splinter” şi „Mark Felt: The Man Who Brought Down the White House”. Mai recent, Sizemore a fost distribuit în seriale TV, inclusiv în „Robbery Homicide Division”, „Dr Vegas” şi reboot-ul „Hawaii Five-0”. În 2017, a apărut ca agent de asigurări Anthony Sinclair în a treia serie din „Twin Peaks”.

author avatar
Andreea Vlad