AcasăMONDENDramă la Hollywood! Actorul Tom Sizemore a murit. Medicii nu l-au mai...

Dramă la Hollywood! Actorul Tom Sizemore a murit. Medicii nu l-au mai putut salva, după ce a suferit un anevrism cerebral

Tom SizemoreDramă la Hollywood! Actorul Tom Sizemore a murit. Medicii nu l-au mai putut salva, după ce a suferit un anevrism cerebral

Actorul american Tom Sizemore, cunoscut pentru rolul său din pelicula „Salvaţi soldatul Ryan”, a murit la vârsta de 61 de ani, a anunţat vineri agentul său.

Actorul a suferit un anevrism cerebral în februarie, se afla în comă şi a fost deconectat de la aparate vineri. Cu câteva zile înainte, medicii anunţaseră familia actorului că nu se mai poate face nimic pentru el, a declarat managerul său Charles Lago.

Medicii l-au deconectat, vineri, de la aparate

„Cu mare tristeţe trebuie să anunţ că actorul Thomas Edward Sizemore a murit în somn, astăzi, la Spitalul St Joseph din Burbank. Fratele său Paul şi băieţii gemeni Jayden şi Jagger (17 ani) au fost alături de el”, a spus reprezentantul lui Sizemore, Charles Lago.

Primul rol principal al lui Sizemore a fost cel al unui alt poliţist: detectivul din filmul de groază „The Relic”. El a fost apoi distribuit pentru un rol in „Salvaţi soldatul Ryan”, alături de Tom Hanks, renunţând la filmul de război al lui Terrence Malick „The Thin Red Line” pentru a face acest lucru.

Rolurile ulterioare au fost în filmele „Black Hawk Down”, „Splinter” şi „Mark Felt: The Man Who Brought Down the White House”. Mai recent, Sizemore a fost distribuit în seriale TV, inclusiv în „Robbery Homicide Division”, „Dr Vegas” şi reboot-ul „Hawaii Five-0”. În 2017, a apărut ca agent de asigurări Anthony Sinclair în a treia serie din „Twin Peaks”.

author avatar
Andreea Vlad
659 afisari

8 COMENTARII

  1. Era la zi cu dozele? Garantat.
    Sigure și eficiente au fost și în cazul lui.
    ȘI CÎȚI ÎL VOR MAI URMA…

    • sper să fii tu primul, barbule.
      „raiul animalelor” te aşteaptă…
      şi o pungă mare, neagră.

  2. Bai, voi vedeti cum nazistii astia tradatori din Bukale, anume dulapul si maciukanezul maidanez nu mai dau voie sa se scrie nimic despre Bastroe, si faptul ca nazistii amerloci deja au amenajat 4 baterii anti-aeriene in Moldova, despre asta se scrie numai in presa amerloka alternativa, nu in cea oficiala nazista !! Pregatiti-va, cam prin 15 martie astia va baga in razboi, automat inchid in aceeasi zi toate granitele, deci va fi un macel de zile mari, deja arahatul balestinian vrea sa dea la toata lumea ceva Ghid de pregatire nazist in caz de urgenta majora !! Totul e hotarat deja, bai romanasilor, o sa va ia toti sekuricii cu ochii albastrii cu arkanul direct de pe strada, vedeti ca astia au si trupe ukro-na-zi pe acolo, la voi, in colonia aceea esuata de tot rahatul, astia sunt acolo pentru cei care vor refuza sa fie livrati ca vitele si boii pe frontul din Donbass, ii vor duce in grupuri in afara oraselor, pe campie, si acolo toti vor fi impuscati in cap, asta ca sa stiti inca de pe acum ce vi se pregateste !! Va fi frumos si bine pentru toti, adica va fi un macel de zile mari, asa ca aia e, scapa numai care poate !! Oricum, de data asta, razboiul civil romano-roman e in-evitabil, asa ca sa aveti totul pregatit pentru Marele Balci organizat de dulapul si ciukanezul gras, obez si prost de bubuie !! Ha ha ha 🙂 Sieg Heil, Sieg Heil, Ciukanezul Macht Frei 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger