AcasăMONDENDRAMĂ în muzica rock! Starul unei trupe adulate în toată lumea a...

DRAMĂ în muzica rock! Starul unei trupe adulate în toată lumea a murit! (VIDEO)

Foo FightersDRAMĂ în muzica rock! Starul unei trupe adulate în toată lumea a murit!

Lacrimi de durere pentru fanii unei trupe legendare în întreaga lume. Starul grupului a decedat într-o cameră de hotel din Bogota, Columbia, acolo unde formația americană urma să susțină un concert.

Taylor Hawkins, bateristul trupei Foo Fighters a murit la vârsta de 50 de ani.

Cauza decesului, un mister

Trupa rock americană Foo Fighters a anunțat pe Twitter moartea bateristului Taylor Hawkins, fără a da vreun detaliu legat de circumstanțele decesului. Artiștii erau într-un turneu în America Latină.

Familia Foo Fighters este devastată de pierderea tragică și prematură a iubitului nostru Taylor Hawkins. Spiritul său muzical și râsul molipsitor vor rămâne cu noi toți pentru totdeauna.

Suntem cu sufletul alături de soţia sa, de copii şi de familie şi solicităm ca intimitatea să le fie tratată cu cel mai mare respect în aceste momente inimaginabil de dificile”, este mesajul transmis de Foo Fighters.

Deocamdată, cauza morţii rămâne un mister, iar autorităţile anchetează mai multe piste.

Vedetele i-au deplâns dispariţia

Ringo Starr a postat pe Twitter: „Dumnezeu să-l binecuvinteze pe Taylor, pace și dragoste pentru toată familia lui și pentru trupă, pace și dragoste”.

Iar cântărețul Ozzy Osbourne a vorbit despre personajul lui Hawkins, spunând că „a fost cu adevărat o persoană grozavă și un muzician uimitor”. „Inima mea, dragostea mea și condoleanțe pentru soția lui, copiii lui, familia lui, trupa lui și fanii săi. Ne vedem de cealaltă parte”, a scris Osbourne pe Twitter.

author avatar
Andrei Ștefan