AcasăMONDENDragoş Bucur, spovedanie despre pocăinţă: "Un semn de primitivism să fii creștin"

Dragoş Bucur, spovedanie despre pocăinţă: „Un semn de primitivism să fii creștin”

Dragoș Bucur si Dana NalbaruDragoş Bucur a făcut o CRIZĂ la filmări. De ce a vrut actorul să plece imediat acasă

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru formează unul dintre cele mai retrase şi discrete cupluri din showbizul românesc. Familia lor s-a pocăit, iar actorul a vorbit despre motivele pentru care au luat această decizie.

Cei doi au împreună trei copii, Sofia, Roxana și Kadri. Fiul cel mic, Kadri, în vârstă de 7 ani, este copil supradotat și deja se pregătește pentru examenul SAT, echivalentul din SUA al Bacalaureatului.

Copiii, în sistem home-schooling

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur se ocupă personal de pregătirea copiilor în anumite domenii. Puțini știu însă că Dana Nălbaru și Dragoş Bucur au o fiică adoptată, pe Roxana. Cei doi soți au luat decizia de a-și mări familia, după ce aveau deja doi copii.

„Da, credința este importantă și, din păcate, am senzația că este sub un asediu coordonat de câțiva ani. Am devenit conștient de acest lucru de curând, atunci când mi-am dat seama că a devenit cool să fii ateu și un semn de primitivism să fii creștin”, a declarat Dragoș Bucur pentru Viva, adăugând:

„Bineînțeles că știu că există depresie, dar, deși cunosc definiția ei, nu reușesc să înțeleg ce este. Nu am cunoscut niciodată ceva asemănător depresiei, așa că prefer să nu îmi dau cu părerea despre acest subiect”.

Dana Nălbaru vrea să se retragă în credinţă

Dana Nălbaru, ex-trupa Hi-Q, a dezvăluit că nu este făcută pentru a fi persoană publică și susține că perioada în care a făcut acest lucru, mai mult a afectat-o.

„Eu nu sunt făcută pentru a fi persoană publică. Toate lucrurile care au fost prea mult, pentru mi-au făcut rău. Prea multă lume mă cunoștea. Nu e o dramă. Nu m-a consumat, dar am avut de suferit. Nu mi-a plăcut să fiu persoană publică”, a spus soţia lui Dragoş Bucur, care a mai povestit intimităţi despre pocăinţă:

„Dacă nu mai ești ortodox se spune că ai căzut de la credință. Am zis că gata, nu mă mai botez. Am ajuns la Botoșani, am mers în camera de hotel. Am deschis televizorul, nimic interesant.

Hai să iau Biblia, o aveam la mine. Eram hotărâtă să nu mă mai botez. Am deschis Biblia și mi-a căzut pe piept o bucată de carton gros. Erau scrise două versete. Din Matei scria versetul ‘Cine vine la mine din inima lui vor curge râuri de apă vie”.

author avatar
Andrei Ștefan