AcasăMONDENDragoş Bucur a făcut o CRIZĂ la filmări. De ce a vrut...

Dragoş Bucur a făcut o CRIZĂ la filmări. De ce a vrut actorul să plece imediat acasă

Dragoș Bucur si Dana NalbaruDragoş Bucur a făcut o CRIZĂ la filmări. De ce a vrut actorul să plece imediat acasă

Dragoș Bucur este prezentatorul emisiunii „Visuri la cheie” şi jurat la show-ul „Romanii au talent”, ambele de la Pro TV. Dragoș Bucur a vorbit despre cel mai greu moment din cariera sa.

Se pare că juratul a fost nevoit să stea plecat mult timp de acasă în timpul filmărilor pentru pelicula „The way back”. Atunci când se afla în India, el a avut o cădere nervoasă din cauza dorului de cei dragi.

Actorul și Dana Nălbaru formează unul dintre cele mai solide cupluri din România. Aceștia sunt căsătoriți de mai bine de 16 ani și au împreună trei copii.

Filmări nesfârşite în India

Filmările pentru The way back au avut o perioadă de vreo două-trei luni în care nu am putut să vin acasă, locațiile se schimbau la fiecare câteva zile și era imposibil să prind măcar două zile să fug în București.

În ultimele săptămâni în India am cedat și am făcut o criză mică când am aflat că se întârzie încă 3-4 zile întoarcerea acasă. Din fericire, totul s-a terminat cu bine. Asta după o discuție destul de tensionată cu producătorii și regizorul”, a spus Dragoş Bucur pentru Ciao.

S-a plictisit la „Romanii au talent”

Dragoș Bucur și Mihai Bobonete sunt jurați în noul sezon Românii au Talent. Ei fac echipă cu Andra și Andi Moisescu.

M-am cam plictisit pentru că… Eu mă așteptam să fie aici distracție, mă așteptam ca Bobonete să spună glume toată ziua, mă așteptam ca Andra să cânte, de la Andi mă așteptam ca la două, trei chestii să vină cu ceva inteligent, eventual niște direcții în muzică, în…

Eu știam că el știe tot. Dar nu e deloc așa. A fost destul de plictisitor, dar a fost prima filmare”, a mai zis Bucur.

author avatar
Andrei Ștefan